Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sendvič, C sok, povratna karta. Ispunili ljudi dan :-D
ovi imaju veca prava od npr. mene...tesko ranjavanog rvi armije BiH...pa i moj prijeratni stan je okupirao osnivac islamske zajednice mrtvi dr. dzemaludin imamovic...veli meni murat sabanovic...kad ti sda ne da povrat stana... baci bombu u svoj stan kroz prozor...
Skup bez casti, skrupula i odgovornosti za svoju djecu i unucad. Protestom stitite Dodikovu destrukciju i kriminal. Njemu je stalo do rs ko do lanjskog snijega. Ako voli rs zasto je bogat, zasto mu je stalo do javnog novca, otkud to da djeca imaju firme? Moze biti da je ovaj skup ukljucen u njegove kriminalne aktivnosti.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hocel onda bar cevape pojest ili ce se vratiti u sumu, na veprovinu?
Ja mislio da je zabranjeno okupljanje, ali jok bošnjo se toga nedosjeti on misli samo gdje ce šta opuhati. Reko reakcija na obilježavanje dana državnosti bih, ili je bošnji manje stalo do bih nego drugima
Šta radi 20km? Čuda
Jel' ovo Sarajevo? Da dozvolite četnicima da vam se iskupljaju po gradu? Hoce li vam i paradu praviti na Marin dvoru sutra? Gdje su vam zelene beretke?
Lijepa auta im je država Bosna i Hercegovina kupila pa se mogu vozati kako ko hoće i dnevnice će njima država dati
Jel najavljen skup Jel odobren skup Sta kaze MUP KS ?????
Ahhh evo i ovi SNSD botova
Entitet RS zabrani posjete, pa i pojedinačne, u Mrkonjić Grad povodom obilježavanja prvog zasjedanje ZAVNOBIH a ovi u KS dozvole okupljanje da bi pružili podršku, pa dokle, dokleće se uvlačiti međunarodnoj zajednici koja ima isti cilj kao i "92 kada je uvela embargo i "95 kada je nametnula Dejton kako bi zaustavila Bosance i Hercegovce da naprave državu po zaključcima ZAVNOBIH-a.
Zalutali ste .Ovo je Bosna i Hercegovina.
Evo prilike da se pohapse ratni zlocinci.
Sve Dobrovoljci!!!
Napunio vam glavu nacionalizmom,svi vas napadaju,komsije treba mrziti... Dodik tzv.nacionalno blago 😂 65 firmi na svoje ime ili pod njegovom kontrolom. Ovo samo sto se zna,a sto jos skriva boga pitaj.Covjek od svercera postao milijarder,sve posteno😂 Izolovan od svijeta pod sankcijama sva vrata zatvorena.Spasavajuci sebe vodi citav narod u ambis ccccccc Supljoglavci za naucnog istrazivanja, niste ni svjesni svoje nesvjesti,mene stid pored vas.
Gdje mup ks da legitimiše ove veterane zločinačke organizacije? Vojska takozvane rs je presuđena za genocid i zločine i veterani te iste zločinačke organizacije dođu u sred Sarajeva da podrže Milorada Dodika?
pušaći ču.....a i budući i postojeći uhljebi u foteljama.
Sad ovi borci treba da odu na groblje pored suda da vide šta su uradili granatama koje su ispaljivali na šeher Sarajevo.
predstavnici organizacija koje su podigle pobunu u Bosni