Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jeste jedni za druge
Nastupali odvojeno ili u džematu jedno jasno u službi ste pučanstva HDZu možda vam je sevapnije u dzematu
Nipotizam i Prevara prosli put prodadose Mostar nisu htjeli sa probosanskim snagama.
Baš ne nešto interesuje da li bi iko iz ovih, a i iz drugih stranaka, znao bez pomoći riješiti barem jednačinu sa jednom nepoznanicom, da ne kažem o testu opšteg znanja! Difovci, propali novinari, srednjoškolci trećerazrednih škola, okićeni travničkim i kiseljačkim diplomama i titulama, a mase u transu! Zaista jedni druge zaslužuju, samo što nažalost moram živjeti među njima. Klause Švabu, dolazi što prije i sve "resetiraj"
I jeste ruku pod ruku, daleko od mene bili.
H-NS i Narkotici i Prevara. Kakva divna koalicija 🖕😂😂😂
Koje predsjednik ove koalicije ??? Boška Čavar,Dario Kordić ili Ante Prkačin???? Mostarci dobije li vam ova stranka samo jedan glas , za šamara ste, dobro se sjetite ko vam je Darija Kordića proglasio gradonačelnikom...
Jesu li bili Irma Barajlija i Boska Cavara na sastanku bando izdajnicka?
Džematlije šta velite na ovu pojavu?
Sad ce Omer Hujdur opet pokrenut neku bunu jer on “nije “usao u poitiku preko udruzenja i onih jadnih ljudi
Još jedan primjer srpskohrvatskog bratstva.
Nakon Boške Čavar ponovo je cilj isti! Mostarci ne smijete dozvoliti da iz iste rupe budete 2 puta ujedeni!
Biti sa nasistima poslije Baralije “ mi smo jedni druge ubijali” je pametan potez.Zajjedno cete i nestati sa politicke scene u Mostaru. Ovo je bila medu prvim izdajama našista. Ko te ljude bude ponovo birao, on stvarno nije pri zdravoj pameti.