Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekskurzija
Formalno moraju svi, ali mislim da niko vise nece davati prevelike ustupke HDZu. Ne bi vise ni SDA. Nama za javnost Covic pise o svojim uslovima, ali i ovi ljudi dolaze sa uslovima.
Osam munafika a s druge strane jedan Čović. Pametnom dovoljno.
Gospodo pamet u glavu i onom kriminalcu Covicu ne smijete dati nikakvu uslugu. Ako mu popustite to ce biti vas kraj kao i Bakiru!
Sa Dinom na čelu smo nahebali. čovjek razvijo strategiju polititike da napada na Bakira i SDA . šta će se desiti ako bude premijer on ne zna ništa drugo nego kolut napred nazad dva.
Gori su od SDA, nista neocekivano.
Salu na stranu. Nece oni nista dog ni sa mjima ni sa Sda dok se ne bude znalo ko u bosnjaka ima 13 ruku u Domu naroda to je i sam Covke rekao neki dan. Za tih 13 ruku ce biti i vec jeste tarapana u bisnjaka. Jer bilo bi oresmijesno da Adz ide u koal sa ovim tetkicama iz 8ke a onda sda to sve popi#a u domu naroda
A šta vi mislite da je Bakir bolji od Dine? Kao on će nešto biti opasniji sa Čovićem? Pa lik mu godinama daje finansije i kontrolu cijele države. Bakir im dao 4 ruku u Domu naroda ... a ovamo svoj narod u glavu ... momački ..sve radi svoje ženturače i da bi ona ostala na Koševu a nema diplomu. To nigdje na svijetu nema
Adz super...dolaze na koljenima moliti...Uzmite nas uzmite nas..bicemo dobri i poslusni,radicemo sve sto pozelis gospon Covic..Nema toga sto necemo uraditi samo da budemo s vama..Dino dao upute...hahaha
SDA mora, ukoliko ode na klupu, pod hitno eliminirati utjecaj Izetbegovića u stranci, pronaći novog lidera koliko - toliko karizmatičnog na nivou Vučića i na sljedećim izborima postaje bošnjačka verzija SNS-a. A ova opozicija će nestati. Politička evolucija u cijelom regionu ima slične karakteristike zbog istih kulturoloških, ekonomskih i demografskih razloga.
Tražili ste gledajte!
Jadmici..neka mu ponesu i koju baklavu i po#semu sve troje lagano..sve rade samo da nema sda u vlasti, A nema veze sto ce mozda sa gorim od sda u koaliciju. prejadno..I hdz to odgovara lako ce ove smlate oreveslati
Osmorka se kao dogovorila ? Još samo jedna mala sitnica :..da se aDeZee..složi sa ovim planovima , A, onda i samoproglašeni ba-ja...! PS:..., ništa od ovogaaa...Več poznata ubleha , tj.samo bitka za foteljee...(nazor).
Bruka na celu sa Konakovicem. Konakovic je Presario SDA, pa ce tako I SDP. Koalicija, SDP, DF I SDA je najbolja za Bosnu i Hercegovinu. Ovi pobjeglice iz matcnih stranaka nek ganjaju Kantonalnu vlast.
Ovi bi za fotelju na vlasti, prodali i ideale, i principe, i naciju, i vjeru, i državu, i mater, i oca, ...
@FazlagicaKucka NIP = SDA! Jednom SDA ghovno, vazda SDA ghovno!
BiH - 32 godine vladavine kriminala, korupcije, nepotizma, nacionalizma i vjere na baterije! Nastavlja se...
Nek probaju i ovi, iako sam skeptican. SDA treba dobro isto da razmisli zasto su polovina osmorke njihovi bivsi kadrovi.
Čović poslao SMS: Sutra u 9 da ste se nacrtali u Ulici viteza Rafaela Bobana. Ponesite lične karte, PCR test 8 da ste se pristojno obukli i ponašali. Kašljanje se neće tolerirati. BOK