Komentari (759)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB JE TRENUTNO NAJSTABILNIJA POLITIČKA STRANKA SA PRAVIM LIDEROM! SBB i njegov lider Fahrudin Radončić najviše smetaju korumpiranoj, nesposobnoj i raspadajućoj SDA.
SBB je spas za sve nas!
https://avaz.ba/vijesti/bih/395401/ko-je-uistinu-fahrudin-radoncic
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Da li je Fahrudin Radončić zaboravio ko je DAMIR ARNAUT? To je čovjek koji je do prije samo 8 godina, 2010., nazvao Fahrudina Radončića kapetanom Draganom, koji je pravomočno osuđen na 13.5 godina. Taj isti DAMIR ARNAUT danas je potpredsjednik SBB-a, nosilac liste za Državni parlament i čovjek od povjerenja Fahrudinu Radončiću koji mu i danas podnosi liste u CIK-u za sve nivoe vlasti.
Da li je ovaj nostrificirani Berkeley univerzalac ili bolje rečeno ljigavac zaslužio ovoliko povjerenje Fahrudina Radončića?
takvim debilima ce debilni sbb glasaci dati imunitet ....boze sacuvaj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pobjednici 🍀🍀🍀 SBB
SBB do pobjede
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
SBB DO POBJEDE
SBB DO POBJEDE
SBB DO POBJEDE
samo naprjed SBB
Sad imamo šansu da popravimo stvari. Pojavio se spasilac BiH, SBB na čelu sa Fahrudinom Radončićem. Dolazi oktobar i izbori. Dobro razmislite.
Ima li iko u ovim komentarima da nije SBB-bot..? hahha..luzeri
SBB🍀🍀🍀🍀🍀SBB
Do pobijede,SBB
Realno gledajuci, najkvalitetnija lista. Tako da, ocekujte... 👏
Radončić i SBB do pobjede🍀🍀
SBB najstabilnija stranka sa mnogo dobrim kadrovima i potencijalom. Srećno vam bilo.
SBB🍀🍀🍀🍀🍀SBB,placite dusmani....