Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete li kopirati ovdje te odluke da se pročitaju, nas koji nemamo odlikovanja, nismo generali, i pukim slučajem nismo invalidi ili poginuli živo interesuje..
Tačka ispred stavka 27 se mijenja i stavlja zarez.
Izuzev zlatnog ljiljana i policijske značke, niko od ostalih učesnika, ni zahvalnice nije dobio za 30 godina. I stalno porodice šehida, pa najmlađi sin ili kćerka poginulog sada imaju 30 godina, kakva više pomoć. A neprivilegovani obični borci, koji ne drže 7468 udruženja boraca nigdje ne postoje, a umrlo ih je bar 50%...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
set boračkih zakona 30 godina od rata
Ko od vlasti treba da promjeni tačku 6 za koju postoji inicijativa već godinama. Po toj tački Prlič i ja koji sam bio 3 TRI godine u rovu smo isti jer ja nisam demobilisan.
sta li su sada smutili, pa vecina boraca je pred smrt
Goouser znam sve da je tacno podrumasi i dezerteri nam kroje kapu i upravljaju nasim zivotima borci narod suti. Zasto ovoliko negativnih lajkova pa zato sto ljude boli istina a nalaze se u prozvanim.
Zna li neko sta su RVI osim sakatosti,dobili ovim zakonom,da posjetim one koji neznaju RVI ranjen na borbenom zadatku sa 60% invalidnosti ima 163 km,a nemoze sebi sam nokte osjec,nek vas je sramota.
Kada bi iz svojih redova izbacili lažne rvi bilo bi to min duplo više.
Jesu li usvojili boracki zakon za sve branioce koji su pusku nosili i drzavu napravili,ili opet neke ucjene,niko nece dobiti izbore dok ne donese taj zakon,a vi pametujte i zasjedajte do sutra.Zapamtite.
GlasHrabrih 77,sve si u pravu,al vidis minusa na komentar od onih sto si nabrojo podrumasa i pobjegulja i trezorasa stavili ih u rang sa nama diverzantima RVI kao ja,niko i ne zna sta sam bio u ratu,nece da zna zbog nabrojanih.
pa ova trojka ce zadužiti i naše praunuke
Sramotni zekoni doneseni na stetu građana Bosne i Hercegovine. Iz sjednice u sjednicu veca dubioza. Prvo ko je sve invalid i kako su svi postali borci uradit reviziju. Ja od prvog dana borac Armije BiH 80 posto RVI sa minimalnim naknadom i neko ko nije vidio linije niti fronta ranje negdje u kanselariji ili krugu staba imamo ista prava. Jadno je za sta smo se borili i ginuli da nam ovakvi kroje zakone sramota a narode suti dobro je ne puca.
Glava me zaboli od silnih zakona, svaki dan jedan i uvijek ih ima, zar ne znate izglasati vecinu na jednoj sjednici, a ne ne znate jer svaka sjednica se dodatno placa, sto vise sjednica, obaranja, usvajanja to vise na kontu, sto se ne ugledate na Dodika on je izgasao sve zivo, sad izmislja nove, kod njega je greska samo sto su mu svi zakoni nevazeci, on se ipak trudi
30 god od rata, dijete sehida da je imalo 1god sad 31 i mi opet guslamo
Ocekujemo napade zelenih botova