Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milanovića na crnu listu.
Ovaj SAD samo pamflete neke izdaje, bez ikakvih djela. Nametnuli su RS kao teret ove drzave. Americka diplomatija je u rasulu. Nije ni cudo sto je Putin bas sada krenuo na Ukrajinu. Naravno, ukinuti i entitete i kantone, i pozatvarajte coporski trio Bakir-Covic-Dodik.
God bless America!
Ljudi donijeli Zakon koji štiti Dayton ,. Dayton stvorio RS....i pišete "ukinite Rs"....hahha....čitajte
Šta če sad Lijepa njihova i agresorska Srbija,moj Čoviču,malo ti bilo 40% buđeta na vas katolika 10% u BiH,cjeloj,a vi se borili samo za 3 % hercegovaca,sada češ i to izgubit
Najprije bi trebale kazniti sami sebe i svoje poklisare.
Znaci mogao bi i Milanovic popasti discuplinsku ako se nastavi ponasati drsko i bezobrazno.Sada kada USA jos vidi sastanak Putin - Mile Baja bice veselo za manji BH entitet.
Realno gledajuci od domaćih politicara najvise podrivaju Dejtonski sporazum bosnjacke stranke, jer uoravo te stranke fabrikuju krizi podmecuci godinama reformu drzave ma gradjanskom (bosnjackom) principu a to ne pise ni u jednoj jedinoj recenici tog sporazuma. Zar to nije ocigledno podrivanje Dejtona ili to Ameri tumace zakone po svom interesu.
Čim počneš sa “realno gledajući” znam da će biti nerealno. Politika brojanja krvnih zrnaca
Bravo
Američka administracija i beskorisne igre bez granica.
Za koga radi Klix??? Zašto se ovako važna vijest nalazi dole???!!! Ova vijest je udarna i zaslužije naslovnicu. Ako za Vas gospodu iz KLIX a nije,za nas sigurni jeste!!!
Zoka nema vise derneka u Laktasima..
Ovo je za strance, a sta je sa unutrasnjom gamadi?
Zna se šta sankcije. Ko god šta kaki odmah zabraniti hodanje, letove, trošenje keša i tako slično. Ovako je sve rekla kazala.
MALO SE FOKUSIRAJTE NA TUZLANSKI KANTON TU SDA MAFIJA IMA NAJVECE UPORISTE
RS prema sadasnjem Ustavu nije prepreka razvoju i prosperitetu drzave. Zasto se dijeli novac pred izbore penzionerima, nezaposlenima, umjesto da se pravi teren za strane investicije, fabrike. Dosta vise sadake, napravite institute, jacajte pamet. Pa koliko imamo IT HUB-ova koji rade za strance, zar to ne govori da imamo pamet
ne razumem odkud hrvackoj toliko pravo da se miješa u BiH.oni su tu nešto krivo shvatili.mislim da ovo treba rješit inače će se stalno tapkati u mjestu .oni su potpisnici mira ,što znači da se povlače iz Bosne i prestanu napadati.oni su bili agresori i zato su potpisali.svako miješanje kazniti,a unutarnje neprijatelje u zatvor po zasluzi.
Dijaspora pro bono vise uradila za drzavu od ovih preplacenih spodoba. DIplomatiju zadnjih par godina nemamo, susjedi nas zaobilaze. Zvanicnici iz BiH, ako iskljucimo separatistu Dodika i Covica nigdje ne idu, ne lobiraju. Mali smo mi da bi sebi dozvolili luksuz cekanja da nas se neko sam sjeti. Pa niko nije dosao ni blizu Bidena, a covjek nam istinski prijatelj.
Cinjenica da Hrvatski separatisti sa zavisnoscu i nadom gledaju u RS koji im sluzi kao primjer kako eo konacne etnicke podjele koja sustinski znaci nestanak BiH u korist susjeda koji preuzimaju dominantnu ulogu suverena na rim prostorima.