Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropske vrijednosti
eU vrijednosti
HDZ kriminalna organizacija malo slabija od od SNSD-a
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
i kaze nemojte "nam birati clana predsjednistva". ide opet Komšić
Ne moze Komsic ove izbore, ali zato ide Zlatko Miletic lagano. Pa onda opet Komsic 8 godina. I tako u krug.
Matu Zovku u Zepcu izabrali Bosnjaci , jel sad legitiman ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Europske vrijednosti iz 1941
Ja ne mogu da vjerujem da HDZ brani kriminalca vjerojatno samo zato što je Hrvat Ljudi moji jesmo li mi normalni? Pa de neka svako stavi malo prst na čelo pa se zapita šta se sa nama desava.Totalno je poremećen sistem vrijednosti.Moze li neko iz HDZ obrazložiti razlog zašto je protiv smjene Galića ? Ima li neko logično objašnjenje?
HDZ se ugledao u SDA , ako bakir javno brani svoje presuđene kriminalce , zašto nebi i mi , eto kakvu pogubnu politiku vodi sda.
Ponovo Komsic
hdz kriminalci
Hdz brani svoje lopove
Pa gje je tu Pravda za jadne HDZovce koje nemilice varaju , lažu i pljačkaju sopstveni narod prije svega, a onda i sve ostale u Bosani? HDZ, visoko pozicionirana, policijska, poštenjačina - junački uteče u EU, čitaj - Hrvatsku.
jel ovo onaj CISTACo kojem je dinokio govorio,ili je i ovo trivijalna stvar
U čemu je problem ?? Ako SDA može braniti svoje članove koji u osuđeni i sjede u zatvorima zašto onda HDZ ne bi mogao braniti svoje članove koji su još uvijek nevini.
Zamislite koliko je Trojka servilna prema Čoviću i koliko mu idu na ruku. Izglasana smjena za bjegunca i kriminalca Galića. On je sam sebe smijenio čim je pobjegao od pravosuđa i tri dana uzastopno nije došao na posao, to je otkaz po sili zakona. Smjena znači da će kriminalac, sve do dana smjene dobiti sve plate i otpremninu.
Zašto se ne zatraži odgovornost direktora kojem zaposlenik ne dolazi na posao a on ne poduzima mjere koje bi po zakonu morao?
Zato kada Bosnjaka treba smjeniti svi se ujedine kao jedan a smjenu naravno predlozi Bosnjak.
HDZ je najgori po BiH, jedno prica drugo radi
Lopovi podrzavaju Lopove
e čuj ovih kriminalaca iz HDZ-a glasali protiv, podržavaju kriminal, to je jedna kriminalna organizacija , visoki predstavnik bi trebao donijeti odluku o zabrani djelovanja i učestvovanja u vlasti HDZ-u