Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sama izjava Murfija ohrabruje, doslovno je rekao da i ne mora doći do dogovora ppd svaku cijenu. Ruski, odnosno Putinovski izborni zakon koji gura Covic nece proći
Čovke opet na aparatima
Covic hoce treci entitet i gotovo i ko god se od Bosnjaka dogovori o izbornom zakonu tj. Trecem entitetu taj je najveci izdajnik naseg naroda ako čović hoce da zivi u gradanskoj Bosni bujrum ako nece nek pokupi svoje pleme i nabere za hrvasku pa tamo neka trazi svoj entitet
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Prije ce ugovoriti prekid vatre u Ukrajini nego nasi izborni zakon :)
Tjerajte te pregovarače iz Bosne. Zločin je tako nešto i predložiti.
Ukidanje etnickog prefiksa nije vas stav nego presuda suda,sta se tu ima dogovarat ima se ispostoba ili ne ispostovat presuda ako evropljani nece da postuju evropske principe pa onda bolje da nas sad odmah s.ebu nego da nas .ebuckaju i sledecih triest godina.pusti suplje ne IZDAJIIIII.
Kako je ovaj svijet u rcku otisao ja imam najboljeg druga znaci cojek je Hrvat iz Vrbice radimo i druzimo se i kada ja nisam tu on prestavlja moje i njegove interese u najboljem mogucem svijetu i ja radim obrnuto kada njega nema ,ALI HAJ TI NADJI POLITICARA DA RADI TAKO E NEMA BRALE .
Svijetlu pardon progutao sam slovo .
Naravno da nisu željeli davati izjave za medije niti otkrivati detalje sastanka jer to su kriminalci, prevaranti i varalice.
Samo osoba koja ne postuje i ne voli sebe i svoju porodicu moze dati glas gore nabrojanim.
Meni nije jasna jedna stvar. Pregovara se o Vijeću naroda FBiH i BiH bez Srba. Šta god vi dogovorite bez Srba to ne važi. Uzalud vam trud svirači.
Lijepo je bilo vremena. Napravi Bakire nešto doći će velike krize sve će otići niz brdo. Ali ništa. Samo traži izjednačavanje sa Srbima a oni kao Putin, kažu ovo a rade ono. I obrušili se na Hrvate. A Hrvati saveznici SADa, član EU i samo čekaju. I evo dođe cica na kolica.
NiP postoji da bi HDZ-e imao saveznika da krivicu za neuspjeh u pregovorima okrivi SDA. Mislim da je to vec svima jasno.
U cije ime Konakovic boravi na ovim sastancima pitanje je vrijedno pomena. On i stranka stranka nemaju nikakav kapacitet u bilo kojem odlucivanju o buducnosti BiH. Mozemo primjetiti samo da svaki put izade sa kritikama na racun BiH strane i njihovih stavova. Sumnjivo, skroz sumnjvo.
@PPNautilus I ti si meni skroz sumnjiv, čini mi se da si teški fašista, ama skroz si mi sumnjiv.
Nešto se muti, dok su ljevicu isključili iz razgovora. Ostali su samo SDA, HDZ i Čovićevi podrepaši Radončić i Konaković.
NEKA BUDU GRAĐANSKI IZBORI, NEKA SVAKO BIRA KOGA HOĆE, A ČOVIĆ HOĆE DA GLASA SAM ZA SEBE.
Sve manje je ista jasno i transparentno, ovo rade i neinformišu javni sektor, da se akademici ne bi uključivali i davali ideje. Ako se iko pita ovdje, to je onda USA administracija. Oni su skovali deyton.
Konakovic I Radocic nisu dorasli ovim temama, izabrao ih je HDZ kako bi lakse dosao da cilja. Nazalost neobrazovani ljudi, koji pojma nemaju sta znaci suverenitet kroje nam sudbinu.
Pa ovu EU i treba rasturiti, stvarno je licemjerna, dans kaže jedno sutra radi drugo
Konakovic u apsolutno svakoj svojoj izjavi mora popljuvati Bakira i SDA dok Bakir to prema njemu ne radi gotovo nikada. Mislim da to puno govori o karakteru kako pojedinaca tako i politickih stranaka koje predstavljaju.