Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta hoces reci da trebamo uzeti motike
Sta ova misli da su mladi danas glupi pa ce ostati u Bosni da se pate citav zivot. Hahaha eeee
Samo oni koji nemaju načina da odu, žive u BiH...
Hitnije bi bilo objasniti proizvodjacima da porade na kvaliteti proizvoda. Meni nece Vispak slatki program niz grlo, kolkogod se ja trudio. Budi kvalitetom konkurencija, a ne udaranjem na savjest potrosaca. Dugorocnija je investicija.
HITNO SPRJECITI VIRUS KAO DA SE AKTIVIRAO
Zaustaviti mlade necete u odlasku, jer se nema sanse ponuditi normalan zivot. Hvala nesposobnim strankama na sve. Glasajte za iste, oni ce se pisati p vama i ubjeđivati vas da pada kisa
a jesi nam rekla nesto sto mi ne znamo........svaka cast ali slatka si to moram priznati
Moja prijateljica vec 11 godina nakon zavrsenih studija ceka da odradi pripravnicki bez kojeg ne moze da se zaposli.Kad je mogla toliko pa moze vala jos 10.Gdje je zurba,poistiha.
jaranica ti je levat teski uz duzno postovanje
Ako je zavrsila fax i 11god ne moze naci mjesto gdje ce BESPLATNO odraditi godinu, onda nek ide u bingo na kasu. Nije drugo za nju.
Sve to stoji samo cekaj da vidimo sta ce na to reci vijecnik/nacelnik ... tzv politicari, koji nemaju nikakve skole a izabrani.