Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ugrožavanje javne sisgurnosti, uzbunjivanja javnosti, svojevoljno isključivanje energenta... Tužilaštvo Kajganićuuuu Halooooo ili i tebe treba hapsiti
sta radi Trojka ne smiju ni da se oglase povodom ovog, kakve kukavice
pod hitno južnu konekciju praviti
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Mi imamo sliku sta svaki dan rade,a sta bi tek radili da mogu..ne znam jel neko iznenađen,svw se radi da se nemogući rad države i životi ljudi..i umjesto da nasi politicari imaju stav i odgovore kontra,oni tece Miletu i ispunjavaju želje!
Trojka nam i plin iskljucuje nakon poskupljenja struje
Masovne grobnice, stravicni zlocin i genocid pokazuju sta ce uraditi kada imaju apsolutnu moć.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sad ce to Forto rijesiti, sad ce. ili Njivaa evo jos samo malo evo.
e ovo bi i Čović radio, zato pamet(ako je imate) u glavu Konakovicu, Niksicu i Forto
Otkad je dosla Trojka,struja poskupila,vode nema svaki 3.dan,a plina vise nema nikako.HVALA TROJKAAAAA!!!
Najgore je što naša vlast nema plan "B" ne samo sad za ovu situaciju nego nikad !!! I što će i ovo proći ispod žita i preko leđa čitaj džepa građana !!!!
Brže nego što sam predvidio mislio sam da će ventile zavrtati pred zimu zbog Zukanovog cirkusa i ucjenjivanja oko gašenja požara. Kaže da ga zovu da diže helikoptere pa će on razmotriti hoće li pustiti i druge da pomognu. Ako negdje gori, diži i gasi ko te pita i zovi još u pomoć. Pa da njemu gori kuća ne bi legitimisao vatrogasce i tražio nacionalni ključ. Totalni raspad ovog protektorata od države.
Mora sad Trojka ispuniti neke zelje Dodiku da im on opet odvrbe pipu ahahahahahahahahah.Naravno,sve na stetu BiH i Bosnjaka.HVALA TROJKAAAAA!!!!
MAGARECE SARAJEVO, PREKINITE KORISTITI PLIN, KORISTITE STRUJU I NAPLACUJTE PROLAZ SVAKOG KAMIONA KA ISTOKU!
Narode, gdje je ta crvena crta, NEMA JE, NEMA. Izgleda da smo prihvatili 'premjera i ministre' koji nam zbog svoje nesposobnosti indirektno čiste račune, udaraju na egzistenciju, siromašne dovode na prosjački štap, ugrožavaju rad privrednike... Oni se javljaju iz Turske, kazu nam da nemogu bez skupih mobitela bijesnih auta, ponekad progutaju i pokoju žabu.. SMJENA OVI JOŠ JUČER SE TREBALA DESITI
Šta misliš kako bi bilo lijepo za nas da nismo ovisno o istočnoj a ni južnoj konekciji? Kako su nam ga Ameri smjestili da moramo uvijek zavisti od komšija, ne možemo ništa direktno!
Svaka čast Ekselencijo))))) To si trebao u Januaru uraditi da braća Bošnjaci vide moć Russije.
Druze Rusija I danas Ukraini prodaje plin....samo pare ekselenciju zanima, kad platis I dobices...
Uredno se sila provodi nad stanovništvom, ucjene da mogu ovi iz Ističnog Sarajeva sol i vodu bi ograničili da mogu, al ne mogu.
Moci ce i to cim Trojka preda i potpise.Opet ce nam i vodu zavrtati kao u ratu.Sa Trojkom smo propali totalno.
Zahvalite se Bakiru koji je 2012 sa dodikom otjerao strane sudije sad kvazi lideri rade šta im se želi
Sta to ti lupetas ziv bio?Kakve strane sudije Bakir otjerao?Ovi Trojkini botovi suncanicu dobili,lupaju gluposti gore nego inace.Neka tvoji Trojkasi rijese ovo sa svojim "proeuropskim" Dodikom.
Prvo ovo nike normalno 4 preduzeća ucestvuju u uvozu i distribuciji gasa građanima i privredi. BH Gas, Energoinvest, Sarajevo gas istocno Satajevo i Sarajevo Gas Sarajevo.
Fali jedna, treba 5 da bude, po Ustavu BiH -- Konstituenti: 3 etno-vjerske grupe Bosanaca, 1 građani (s mozgom), 1 ostali (mace i cuke s mozgom). Samo tako tal može bit pravedan. Fale i 2 člana predsjedništva i 2 člana svuda redom po svih 200 nivoa vlasti. A presude međunarodnog suda čekaju 15 godina. Dok ne bude 5 članova svugdje balon koji se puše neće puć, što bespotrebno odgađa početak WW3, a naši su neparni brojevi.
Naredit ce njima upravo Rusi da puste zbog straha od juzne inerakcije a i u velikim su finansijskim problemima.
Pa nečete ponjet u grob,valjalo bi pravo da ponesete u grob i da vazda isključujete uključujete