Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo si i prezivio s kim si u koaliciji,moj Neso...
Ne poznajem covjeka ali cini mi se da je posten do sada je bio realan i izjavama i po meni njemu je bolje da se bavi pravom jer u tome je dobar a politika nije za postena covjeka. Cuvaj zdravlje Mario.
Zaista mu želim dobro zdravlje, ali ne zaboravimo da on nije od juče u politici i da je dobro znao u šta se upušta kad je preuzeo ovu dužnost. Mislim da nema potrebe za glorifikacijom njegove ličnosti, KS je ostao bez premijera u kritičnom trenutku. Ne želim ići u špekulacije o njegovom stvarnom zdravstvenom stanju, jer mi svašta prolazi kroz glavu, a ništa dobro. Ne vjerujem nikome.
Odlična vijest
A kako je Sarajlić . Neki dan reče da je morao saviti kičmu , pa ne znam da li se oporavio . Možda da Skaka u znak zahvalnosti ofarba neki objekat u bojama Sarajlića .
Odlično, želim ti brz oporavak
Najbolji premijer, drago mi je da se oporavlja
Brz oporavak premijeru!
👍👍👍
Samo laganini g.dine Nenadicu
Brz oporavak premijeru Nenadiću.
Super Mario, znam te licno. Vrhunski si covjek. Insan. Sbb treba da se rijesi privjesaka sda i df. Treba da vodis kompetentnu vladu, jer ti si kapacitet imas znanja i hrabrosti. Trebaju ti sposobni, a ne Halebici i Nihada Glamoc, idioti iranski i Sekin potrcko Nihada. Trebaju ti energicni i sposobni. Brz oporavak ljudino.
bjezi dobri covjece tu za tebe nema hajra, oni vole krast i krast ce sa tobom ili bez
Njemu je srecom dijagnosticiran od stresa blazi mozdani udar na vrijeme i , imao je veliku srecu. Mnogo srece u oporavku, to sto mu se desilo niko nije zasluzio, jer ima ljudi koji nisu imali ni pribliznu srecu kao on i zavrsilo se bas ruzno.
Dobar covjek, ali kad vidi skim ima posla, et kako zavrsi... Nije mu lahko Bogami, svako dobro premijeru
Ne daj se Nenadiću, uz tebe smo, sad pametnije, više se čuvati