Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspostavite makar direktan let između Sarajeva i Amsterdama. Unaprijed HVALA
Koliko sam upratio, trojka ce predati Covicu sve potrebne mehanizme da moze formirati treci entitet, a Dodiku ce dati drzavnu imovinu. Ovo rade da sacuvaju fotelje koje svakako pripadaju njima i bez da su ista dali Dodiku i Covicu. Ne zaboravimo da u BiH zive vecinski bosnjaci koje je SDA godinama izvarala i prodavala a sada trojka i EU stavljaju kljuc u bravu politickom odlucivanju bosnjaka.
@trix, a kako misliš da se čuvaju fotelje? Ne daje visoki predstavnik fotelje, nego glasači.
Brate dragi koliko ovdje narod voli jest gov_na i samo znate pisati. Ne svidja vam se? Pa otidjite brate na ulice podignite demonstracije pa da vidim koliko vas ima. Najlakse komentar napisati.
Ocito da je tebi blizu, pa ti onda dizi revoluciju😂😂😂😂
Ako ovo predstavnici Trojke predstave kao svoj uspjeh, ustupke koje daju Čoviću i Dodiku, to je katastrofalno po državu Bosnu i Hercegovinu! Oni se svjesno ili nesvjesno ponašaju kao najveće štetočine i kao najveći saveznici Čovića i Dodika.
Tjeraj to iz BiH
Marš đubradi
Thiss is drogaaa Amsterdaaam 😄
SUTRA STIŽU URSULA I PLENKOVIĆ U SA DA, PREMA RANIJEM TAJNOM SPORAZUMU S KONAKOVIĆEM U ZG, URSULA JAVNO OBEĆA BOSNI KANDIDATSKI STATUS A DA TROJKA UDOVLJI SVIM ČOVIĆEVIM ZAHTJEVIMA (VUKOJA, IZBORNI ZAKON, CIK). SVE U SVEMU ČOVIĆ DOBIVA TREĆI A TROJKA VERESIJU KOJA SE NIKAD NEĆE PRETOČITI U EU ČLANSTVO (TURSKA IMA KAND. STATUS 40 G.).
Pa vec imamo kandidatski status
Dobar tajming za sastanak. Plus za Dinu!
Došao da pokupi iskustva od sh. fashista te da ista prenese holandskom fashisti Wildersu.
Na stranu ova dvojica, ali novi sarajevski aerodrom u pozadini bas mocno izgleda :)
Baš mu treba taj crveni tepih na aerodromu.......
Dino ide ispred gosta, citav krkanski korak😡😡😡Dino je sam sebi izabrao fotelju, jer je obecao mami i tati, da ce biti ministar vanjskih poslova u vladi BIH kad on naraste i bude veliki. U normalnim drzava se skoluju za diplomate.
Hoće li i glavni investitor u BiH politiku Edin Gacanin (tito) biti prisutan?
Od tad mrzim Holandiju Ajax, cvijeće i holanđane, od tad mrzim Srbe, ne mogu ih smislit jarane.
Zao mi te
U BiH ljudi sve više gube interes za EU. Dupli standardi i davanje prednosti Ukrajini gdje korupcija guta stotine milijardi?? Nažalost druge opcije nemamo... A ja sjetite se i kada i pored plaćenih vakcina da je EU izvozila vakcine u Mexico, u anglosaksonsku Australiju itd... Kina je tada pomogogla Balkanu. Mi i kao punopravni građani u EU ćemo samo biti u piuni u toj zajednici. Pojednostavljeno: pogledajte ko ide u finale Eurovizije direktno?
Ovaj bi daliju dao samo da dobijemo zeleno svijetlo kao turska vec 20 godina