Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojim travama i biljem je pomogla jednom clanu porodice sto ni doktori nisu uspjeli. Hvala joj Počivala u miru.
Pomogla tisucama i iz Hercegovine i iz Dalmacije, jako poznata. Pocivala u miru
Prvi put čujem za ovu gospođu, ali ovaj osmijeh iskreni je predivan.
Pocivala u miru...2021 su mi NjEMACKI ljekari dali dijagnozu da sam za psihijatrije. Dosao sam kod nje i otkrila je da mi se želudac okrenuo i bukvalno za 5 min me riješila muke. Hvala joj do neba. Bas sam evo ovih dana planirao otici do nje ali evo, zakasnio sam
Jel glasala redovno za HDZ?
Počivala u miru.
"koja je tvrdila da biljem lijeci ljude" eto popravljen text
pokoj joj dusi
Lahka joj zemlja i mir njenoj dusi...
Pisalo bi se o ovakvim osobama i više, ali nema klikova. Dak da čujemo šta rade danas Deen i Dečko mu?
imas klik od mene samo sto si spomenuo Deena. Priznaj da si ubacio njega da dobijes likes
Vjernik sam samo u naturopatiju, a u nikakve medicine, stomatologije, psihijatrije, homeopatije i ostale vještačke ili prirodne nauke. Kod naturopatije, barem one koju je definirao Herbert Shelton, bolest se ne treba liječiti. Bolest je lijek. Lijekovi su otrovi ili bolesti. Glavni uzrok većine bolesti je višak hrane i nezdrava hrana. Ne trebaju nikakve ljekovite biljke, čajevi, medovi..već samo malo postiti, i nestanu sve bolesti. Više u Health and Survival in 21st Century.
@Jastadasta2211 Nisam vjernik u genetiku. Istina je da postoje rijetke predispozicije, sindromi, i bolesti, koje čak ni medicina ne zna izliječiti i ne znaju uzrok, ali kad uporediš naturopatiju sa medicinom, vidjećeš da naturopatija zna puno više bolesti izliječiti i to besplatno, dok medicina traži skupe lijekove, operacije, transplantacije. Naturopatija je najbolja za ove česte bolesti: alergije, gripe, virusi, infekcije, bakterije, upale...
Aaaa, umrla, ne izliječi se!?
Nije umrla, spasila se zivota sa imbecilima kao sto si ti!!!
Polako umiru ljudi koji znaju i poznaju ljekovitosti biljaka, danas ih nazivaju "nadri lijecnicima" i kojekakvim imenima. Sjecam se kao dijete kada sam na obrazu imao neku ranu koja se sirila, doktori rekli da je nekakav lisaj, para i para dali na kreme i lijekove. Onda me otac odveo kod zene koja je zivjela tu u selu, zena kada me vidjela samo je ustala i otisla iza kuce gdje je nacupala neke trave sa korijenom, sokom iz korijena sam samo 3 puta namazao i izlijecen bio!!!
Počivaj u miru,neka ti je lahka zemlja Bosansko-Hercegovačka.Prvi puta čujem za nju,ali eto živimo u takvom društvu gdje sve što je naopako puno je važnije od normalnih stvari.
Pocivaj u miru