Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Laka mu zemlja,jadni covjek:(
Ima na Balkanu g****a koliko hoćeš, korov nikne di kod stigne, rekao bi Đole Balašević, ali i što ima dobrih ljudi - nema ih na svetu. Veliki Vladeta Jerotić, psihijatar i akademik, kao student prilazi nepismenom muslimanu u Sjenici. "Kako ste, gospodine?" "Ne brane mi trpeti." Jerotić ga je citirao narednih 60 godina na predavanjima raznim.
Tesko je ovo.
klixe, manite se ovih slika u negativu, dajte normalnu sliku, ali crno bijelo
Počivaj u miru čika Marinko! Lahka ti zemlja bosanska!
Počivao u miru
Sm*t je sm*t, zasto onda na neciju ostavljate upaljene komentare, a nekom ugasite. Licemjerje je temelj ovog raspada od portala.
Počivaj u miru Božjem.
Bosanskom zemljom nek te pospu, a mi ćemo slaviti tvoj život! hvala ti divni čovječe.
neka ti je laka zemlja bosanska
Užas. Neka mu je rahmet i smiraj duši.
Melodrama 101 u nedostatku vijesti. Covijek umro od srcanih problema, u doba poplava. Al cobani su tu da navode stado.