Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BROJCANO STANJE- JEDAN VISE.
nek mu je laka zemlja bosanska ...nikad cuo za njega a akademink, akademik je Durakovic, oglasava se, radi, aktivan je u drustvenoj zajednici
Ako misliš na Esada Durakovića onda si profulio! To je režimski intelektualac koji u vrijeme najvećih kradja respiratora i opstrukcije Tužbe protiv Srbije na TV Face na pitanje zašto je ovako loša situacija u BiH mrtav hladan reče direktno u kameru:Ovo nam se dešava zbog islamofobije u Evropi! Reče intelektualac i osta živ!
On je akademik po strucnom znanju a ne laprdanju
Akademici treba da budu lideri naroda ne politicari
el fatihauvazenom profesoru
Lahka ti zemlja akademice.
Laka mu zemlja bosanska
Iskreno saucesce porodici, profesor od koga se moglo dosta toga nauciti...El Fatiha
Lahka mu Bosanska zemlja! Odoše sve cjenjeni pametni školovani intelektualci a ostadoše novokonpovani intelektualci sa kupljenim diplomama.
jeli moguće ?
Jok, vječno će živjeti. Probudi se.