Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktor i profesori zaboravljaju, da učenici nisu u školi zbog njih,nego obratno ,direkor i profesori su tu gdje jesu zbog učenika,pa samim tim i zbog Slavka!!!
pitam se i pitam vas jel ovo trebalo doći do suda da bi dijete koje žel išlo u školu
Bravo momčino 👏
Bojan Bajić, srbin iz rudog, poznat po tome što se je zabrinuo da će Bošnjaci do 2020 godine dostići 68% stanovništva, i što je iz tog razloga stvorio "Našu Stranku" koja ima uspjeha samo u Kantonu Sarajevo..
I hoće li neko sada *ebat majku i ministru i školi? Il sad dolazi onaj period nikom ništa, bez posljedica bem ti ovu državu.
Svaka cast. .samo sada trazi materijalnu stetu od nekolimo hiljada markica. Za stres, neprespavane noci itd, itd. Samo im uzmi sto vise love
Hvala Bogu,sretno djecace