Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahha gledaj gamadi sto prijeti,znaci da vam je stalo!Rusi Campara sve mamicu im njihovu poganu.
GLEDAJUCI komentare na Klix-u, neupucen covjek bi pomislio da SDA uvijek gubi izbore i da je stranka koja nikada nije pobijedila, ali realnost i istina je sasvim drugacija. Dovoljno je pogledati izvjestaj CIK-a i tacno se vidi prava istina, da je SDA daleko najveca, najbolja, i pobjednicka stranka, koja je uvijek pobjedjivala i koju u najvecem broju podrzavaju Bosnjaci. Dokaz snage, velicine i pobjednicke briljantnosti SDA je svakodnevno vase psovanje i pljuvanje SDA i njenih predstavnika.
@RepublikaBiH2 Ti komentare možeš samo gledati, jer ne znaš čitati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
#EBO stranku đe je kerovođa kolovođa
Sta je Sa bulje I termama ilidza placa li vodu
Nago sta nego ce glasati I on je vas ostranijo tako da neznam kako ce te GA vi iscerati uhljebu jedan
Zaebanono je danas biti kriminalac bez stila. Nekako si brate papak i svi te pljuju. Fikro je bas papak jebga al tako je. Ćelo je bio kriminalac ali nije bio papak i nesto je ipak dao ovom gradu a Fikro je bas seljacic i ruzno ga je vidjeti brate.
ovo je narodni heroj zlatni ljiljan odbranio igman hrasnicu uluz u sarajevo sa juga komandant koji je imao najvecu zonu odgovornosti
vidi ga matereti, mrtva seljacina 😆
Čamparu treba napenaliti sa merakom!!
Koliko je puta ranjavan Juka Prazina, moj Bakire?
Gledaj ovog papka...glumite neke mocnike a zaboravljate da to sve narod placa...bagro uhljebljena
demokratska stranka? Ali će biti izbačen ako obori vladu koja ne radi dobro samo zato što sda participira tu???? stranka je ispred naroda kako je to rekaobakir Konakovicu i to je kocnept koji jede ovu zemlju
🤔
F. Prevljak: "Ja jednom kao čoban na livadi čuvao dvije ovce, nešto sam se zanio i zamislio i u tom trenutku mi je nestala jedna ovca i ja pošao da je tražim ali nisam svezao ovu ovcu što je ostala, onu ovcu što sam tražio nisam našao a kad sam došao bila je nestala i ona ovca što sam je ostavio, tako da sam izgubio obje ovce date mi na čuvanje, tada sam shvatio da nisam rođen za čobana!"
Inače Prevljak slovi za nekog ko je vrlo elokventan i poštovan u narodu i čije riječi baš u maju težinu, npr. ko Asim, ne budi primjenjeno!
Lopovi kao ovaj retard su i krivi za odlazak sposobnih ljudi iz sda!
Fikro nebitan lik ko semafor u san andreasu....Čampara je doktor nauka za tebe moj fikro da ustaneš kad ga spomeneš iz poštovanja.Šta ti imaš komentarisat bok te. ..
Hebo te sda od svih lopova ona je najgora stranka