Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Efendić je za Tanovića i Mandića Emerik Blum
U svemu.. 😅😅😅
Nije samo za njih dvojicu, nego i za ostale i to kazem ja koji ne podnosi njegovu bivsu, a pogotovo njegovu sadasnju stranku (koju krivim za ovo stanje zbog obaranja sestoaprilskog paketa). Je bo te Hadzibajric je uspio dopustiti da Bentbasa u potpunosti propadne.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Taman da se rashladimo na jesen.
Bazen koji ce raditi 30 dana godisnje. Uzalud bacene pare. Potrebno je vise bazena al zatvorenih.
Kad navale futavci isprljace vodu
Rumenige neradi ti pet reflektors i nizu iza kružnog toka prije gimnazije nisu lampe skupe obiđi bszen noću pomračina teška
Rumenige vodi jedan nula protiv Hadžibajrića kad će njemu past na pamet Bentbaša a i Rumenige ga otvara u septembru ko Šteta prugu
Načelniče Efendiću svjesno kršite veći broj zakona i gradite višemilionski objekat na privatnom zemljištu, ignorišete 9 presuda Kantonalnog suda Sarajevo i 9 rješenja FGU po čijim uputama treba da sprovedete eksproprijaciju. Gradjevinsku dozvolu nemate, PONIŠTENA JE JER STE JE IZDALI NA OSNOVU LAŽNOG ZK IZVOTKA! Rješenje kojim ste pokušali prepis zemljišta na opštinu je takodje poništeno.
ja rupe i bazena...pa jel moglo mastovitije zanimljivije da ne kazem spektakularno
https://www.olx.ba/artikal/48859331/poslovni-prostor-dobrinja-5-nov-25m2/
Extra.
Odlicno, poceo se bazen graditi prije Peljeskog mosta, pa da ste ga rukama kopali iskopali bi ga za ovih 5 godina, al haj bolje ikad nego nikad
Sve firme iz BiH radile most. Valjda će sada nešto uraditi i u BiH.
Kolko li je Efendic dobio stanova za ovaj projekat..Rumenige je kralj nekretnina u Novom Gradu..evo ovaj bazen nam pravi vec 8 godina bice aBd pred izbore sad..bolje ikad nego nikad..
lako je tudjim k gloginje mlatit
Bravo po ko zna koji put za Semira. Covjek radi ne supljira . I to sve za boljitak gradjana . Samo gradi i gradi .
@1nele Preseli se u Novi Grad
otvoreni bazen koji se moze koristiti tokom cijele godine 🤔
Tanoviću, ima li šta osim statusa na fejzbuku?
Gdje je tu logika, tempirano do pred izbore, al to sto je na kraju sezone, to je manje vazno... 🐑🐑🐑 eto kao nije se moglo stici ranije zavrsiti...🤔
Svaka čast Efendiću. Na moju nesreću živim u Novom Sarajevu i imam debila za načelnika. Niti knjiga za osnovce niti kakvog parka ama ništa. Da su žardinjeru stavili umjesto njega bolje bi bilo.
Izgleda da i on tempira otvorenje pred same izbore.Tako da cim ga otvori moze ga zatvorit jer to je otvoreni bazen i tad je keaj sezone.Bili bi lijepo da je otvoren 1 juna.