Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, al fataj se ti Njemačke, Amerike ovdje nema hljeba od škole.
@rampage89 Moronu.
@gooUser1605658542 Možda sam moron ali prijatelju činjenica je da svako ko zavrsi fakultet ovdje ima platu s kojom mora prekalkulisat sve. Zivot ti nije zivot ako ti moras kalkulisat koliko ces potrosit i koliko ce ti ostat.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hej moje dijete. sda kadrovi koji vladaju nisu sigurni ni koje su tvoje vrline. Prvo bi te pitali;'znas li ti lagat makar'
Svaka čast i samo naprijed.
Bravo idioti, pretalentovanog matematicara, dijete, pitali o rezultatima lokalnih izbora hej
Svaka čast.Bravooo
Mi smo drustvo inverziornog sistema vrijednosti. Sljam iz Zadruge te starlete i freelenseri ma sta god to znacilo su u prvim retcima stampe, posebno ako jos tomu otvore only fans. Ovoj mladoj erudiciji zelim jos puno uspjehq!!!
Svaka čast momku, ali ga nahvaliste kao da je nobela uzeo. Ima u bosni dosta pametne djece.
Nemojte mi ovih modernih duplih imena sa po dva ista slova.
Da otvori kafić ovde?
Bravo dečko, ponos roditelja, ali i svih nas sarajlija i bosanaca
Momcino izljubi oca,majku,brata i sestru i odmah momentalno sa tako pametnom glavom u zemlje EU gdje ces biti neko i nesto a nece ti biti neko iznad tebe ko je sa krim-prosloscu polupismen sa kupovnom diplomom ! Sve najbolje momcino !
amare, ostavi zenu. mala sala, bravo ammare i ne ostaj ovdje ako ikako mognes, koliko god da se skolujes i koliko god da si inteligentan ako nisi makar sociopata nekom psihopati ces morati kopati njivu i skupljati cikove sa poda.
Dijete drago, za ambicioznu osobu poput tebe bosna samo treba da bude mjesto lijepih sjecanja na djetinjstvo i mjesto gdje ponekad svratis da vidis rodbinu i prijatelje. Drz' se sine razvijenih zemalja koje ce pametnom momku poput tebe pruziti sve mogucnosti za dalji napredak i razvoj u karijeri.
Nek pripremi sad 20000 da se zaposli u nekoj drzavnoj firmi ;)
Stranke ga prate
Bravo lafcino!! Divna prica, cestitke roditeljima i njegovim profesorima!
FIN SI MOMAK AL BEZ ČLANSKE SDA NIŠTA