Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inflacija se pravi da bi država i banke pokrale pare od širokih narodnih masa.
a penzije povećane za 3% manje
inflacija najveca prevara, zasto se onda ne stampaju pare i ne daju direktno gradjanima iz budzeta
Nema para za CITOSTATIKE koji život ZNAČE ...Hvala Trojki...bez empatije i sezbiliteta...NISTE ZALUŽILI ni Opravdali UKAZANO POVJERENJE, a RAZLOGA i PRIMJERA je i previše!!!
Nečija zasluga? Naravno da nije. Već je to objašnjeno. Što su veće cijene, samim tim je veći i pdv. Sve po džepu naroda.
Eto kolika je inflacija. Ljudi realno manje troše i manje kupuju a prihodi veći. To samo znači da je inflacija i dalje preko 10%
Inflacija u bih je 2% u ovoj godini, to su rezultati svjetske banke. I dostupni su na internetu, zato nemojte lupati gluposti.
I ovi se opet zaduzuju.
a inglacija 30%