Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trojka se malo po malo vraća na postavke prijašnjih vladajućih struktura. sve više sljedbenika i veće potrebe za uhljebljavanjem.
Hahaha koje pisanje po narodu suti i trpi stoko bolje niste ni zaslužili. Dok Rvi i Penzioneri prebiru po kontejnerima, narodne kuhinje pune ljudi, zdravstvo na nivou Papue Nove Gvineje, onkoloski bolesnici sabiraju novac za lijecenje. Ova bagra iz Kantonalne Vlade uhljebljuje savjetnike na buđetske jasle. Uzivaj narode bolje nisi ni zasluzio.
Kako ce ova lažljiva Trojka otresti na izborima, nisu ni svjesni. Novi bespotrebni, a ogromni troskovi za uhljebljenje stranackih dupelizaca. Kao da vec nema viska uposlenih u ministarstvima i opcinama. Trojka je velika prevara i narod je to prepoznao, gori su od SDA.
Znaci kad su skontali da su im jarani j ljubavnice nepismene u pravilu, da nemaju dana radnog staza i da ih cak ne mogu uhljebiti ni sa kupljenim diplomama, skontali su da ih samo imenuju na savjetnicka mjesta, daju im bijesne plate, a oni nemaju ni radno vrijeme niti se moraju pojavljivati na poslu.
Suvisan je svaki kometar! 🥺
Više nego žalosno šta rade, onaj se tamo javno hvali da je “glavni baja” a ovi ovdje se vode politikom može nam se i rade šta hoće. Mislim da nam treba neka stranica “No Politika” da se bar ne nerviramo.
Samo nek’ je “prePravedno i prehrabro”! Hahaha
narode - zelio si promjenu??? eto ti je !!! sad placaj !!!!
Komedija od drzave.
za ove je SDA olicenje postenja !
Samo gomilajte birokraciju t.j. uhljebe. Tonemo li, tonemo!!!
Ide Oktobar a ti Bosnjo opet dadni glas ovoj Izdajnickoj gamad iz Trojke
Valja potrpat stranacke poslusnike sa kupljenim diplomama a ko je posteno zavrsio faks nek ide kod privatnika da ga spuca infarkt do 30te
Joj izdajnicke Trojke sta radi od Opcina Kantona Drzave !
pa normalno ,da uhljebe jos kojeg clana porodice hahaha...svi su isti, ne bitno trojka sda hdz snsd sds svi samo gledaju kako da zagrabe sto vise nasih para.
nebitno*
Uhljebi kako stimaju pozicije svojim igracima