Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebitno koja je stranka lik je najgori načelnik nadaleko,sve stranke su zlo,nikad ovdje boljitka niti pomaka.
Mandic nece kriminala sa opcinskim prostorima i urbanistickim dozvolama. TIBRA krimosi GURA NJEGOVU SMJENU preko SDP familuje! SAV Kriminal izbaci na vidjelo MANDICU dok si navlasti!
Mislim da ce se NIP iznenaditi rezultatima referenduma.
Davno sam ja rekao da će dino ukinuti opoziciju dok još vlast nisu bili s sad ce ukinuti koaliciju jer sve ambasade su iza njega
Dobri ovi načelnici trojke, vide se rezultati rada. Sami sebe smjenjuju, sad će Dino doći reći da je to normalno hahahahhaha.
Koliko je NIP inkasiro love od zelene sekte.
Ovaj Mandić je totalno bezveze, centar grada zapušten, nikada ulice nisu pometwne ni oprane da valja, užas. Isto sve važi i za Tanovića procentnog iz Novog Sarajeva, Vilsonovo, ulice, most Ars Aevi, sve nepometeno i prljavo godinama, a oni se lafo slikaju.
Vala nije trebao ni biti nacelnik.
Hahahahah.Ja sto vas nip rostilja bez grca na licu.Hahahahaah.Pa jarane smjenjuje vas ko gumicom obrisane.Hahaha
A kad ce opoziv Muzura??????Velika vecina stanovnika Ilidze to trazi.
Mandiću idi s vicom lopužo
Kakva demagogija. Referendum dok se provede, izbace rezultati i raspisu novi izbori uci cemo u 2024. a u izbornoj godini nema prijeveremenih izbora. Rade ovo samo da mogu reci jeste nije nista radio ali smo ga mi htjeli smijeniti.
Samo zadji u naselja dalje od mrtvog centra i vidjeces zašto
Prvo,referendum ce skupo kostati Opcinu Centar .Drugi;kao sto je casno demobilisan iz ARBiH neka casno odstupi sa nacelnicke pozicije.Trece,nisu bez razloga pokrenuti predlozi za opoziv od istih stranaka i istih ljudi.Lokalni izbori ce vrlo skoro,pa nek se zabave do tada sami o sebi.
Da neko kod nas casno odstupi sa pozicije nacelnika? Samo u tabutu...
Konacno
Nip je u pravu, makar su oni odmetnuto sterilno krilo sda, ovaj lik je za smjene i istrage.
Njegov izbor je najveci promasaj i sramota za nas narod od rata do sada, nije vrijedan ni da mu se ime napise, trebali ste davno ga otjerati, ko je glasao za njega ruka mu se osusila abd.
hahah, NiP malo mudroseri vode. oni bi smjenjivali sve načelnike iz koalicije koji nisu i njihovoj stranci i još kao da održe koaliciju. mahalska politika