Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je ruzno nek ponese sator i ode jednu noc na Treskavicu u decembru ili januaru
Baš tako! Ne ponovilo se nikad, nikom'!
Ni u jednoj drugoj drzavi na palneti nema ovoliko negativnih komentara o drzavi od koje zivi taj portal. Komentari probosanski se brisu i lupaju se minusi ... kome smeta jaka Bosna? hahahaha sram vas bilo, rijesite se botova i krkanlukka!
Amerika im nad glavom govori , djeco nemojte se više tako igrat.. mi vas malo posvadjamo a vi shvatili ozbiljno.. hahah užas
Vidim, fina podloga da svi istresu svoje gaće i izvrijeđaju Bošnjake. Sram vas bilo što banujete čitatelja kad prokomentariše da je novinar nepismen, ali ne i one koji upute salve uvreda jednom narodu.
Dan kada je zakopana pravda a nagradzeni agresori i genocid
Bolje u luđačka košulja nego rov i stradanja...
Predlazem da se mosnje vise ne muce u ludjackoj kosulji i da fino srbi i hrvati dozvole da naprave 23 postotnu fildzan mahalu!
Pa i ludacka kosulja ima rok trpljenja ili?
I dali nacionalistima i papcima vjetar u ledja.Bravo,tako se razje.ava smisao drzave i zivota malog covjeka
Samo tumačenje ovog sporazuma prilikom potpisivanja je bilo od krucijalnog značaja. Čim se vidjelo da se jedan entitet zove republika Srpska a drugi federacija BiH , jasno je bilo da je pola države dato i imenovano na jedan narod a druga polovica ostalim narodima.Tu se odmah trebao Alija rahmetli pobuniti i tražiti da se entiteti zovu entitet 1 i entitet 2. Druga bi priča danas bila da je tako.
Velika je greška i sam Holbruk je kasnije priznao,što se dozvolilo da se pola Bosne zove samo po jednom narodu,kad su i druga dva suverena na svakom pedlju države BiH.
Potpisana Ludacka kosulja .Ukinuta RBIH .
Tad su nam ga zabili i nikad vise izvadili...
Siledziji i smecaru Holbruku yeb.emo sve sto ima
I nakon toga mi smo bili u strašnim gov..ma ,gdje se i dan danas nismo izvukli...
" Ultra-muslimani, skriveni iza naziva Bošnjak, poistovjećujući ga bukvalno s islamom odbijajujaju činjenicu da do masovne islamizacije Bosne dolazi turskim osvajanjem ; po njima islam ovdje oduvijek postoji. Možda takve stavove treba raskrinkavati zbog autoriteta ljudi koji zagovaraju te novokomponovane teze, koje već sad prelaze u mit, ali one zvuče toliko diletantski, apsurdno, tragikomično, i nadrealistično da ne zavređuju nikakvu raspravu"Jasna Šamić,orjentalist
Dejton je predvidio da zemlja funkcionise bez nametanja, to sto talibanat naziva ludjackom kosuljom je samo drugo ime za frustracije koje imaju jer ne mogu da guraju svoje islamisticke ideje. Clanak je kao i obicno dno dna talibanskog novinarstva. Zanimljivo je samo da baliyat se nada nekoj promjeni ustava, iako je vec proslo 30 godina. Sad su za to manje sanse nego prije 20 ili 10 godina. Just get over it.
Vise raje iz BiH otjerao sporazum nego sami rat pametnom dosta