Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim F.Mitterranda i razoruzavanja Srebrenice-povraca mi se!
Pred ulazak u Banja Luku Francuzi su nas zaustavili. Onda su njima dali veci dio BiH.
gdje, kada i sa kojom postrojbom si bio pred banjalukom?
Ne zaboravimo embargo Bosni i Hercegovini koji je Francuska podržavala.
Gledaj mubarek Alije našeg, pravi džematlija, Allah mu proširio kabur da se otegne kraljevski. Da nije Alije ne bi imali 18%. Hvala tebi Alija lave i na ovih 18%, a puno nam je i to kakvi smo.
Živio Alija i bosanska armija! Alija je otac BH nacije.
sva sreca pa ljudi ne kontaju tvoj cinizam i sarkazam anti bosnjo :)
Kad imas prijatelje tipa francuza onda ti neprijatelji i ne trebaju.
Prijateljstvo s onima kojima si svezao ruke, da se ni braniti ne mogu? A najveceg prijatelja, koji je najzasluzniji za nas opstanak i opstanak drzave, nam isti ovi i njihovi saveznici pokusavaju ocrniti na sve moguce nacine.
Kakvo prijateljstvo? Pogledajte intervju francuskog vojnika pri UN-u u Sarajevu u ratnim godinama. Kaze nas zadatak je bio da cuvamo Srbe po brdima oko Sarajeva