Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo je odavde pobjeci, cim je Titu noga zaboljela.
Komunjare pate jer su imali posao i platu, mogli su otici na more, medjutim to sto to nije bilo realno zaradjeno, to ih izgleda nije briga. To sto je u fabrici u kojoj je bilo potrebno 1 500 radnika, radilo 2 500 radnika, to ih nije briga. Bivsa drzava je bila tako uspjesna, da je pocetkom 80-ih bankrotirala. A bankrotirala je jer je bila neefikasna. Cak je bila neefikasnija nego ove danasnje drzave sto su. Cak su i Kinezi shvatili da je komunizam neodrziv u svom izvornom obliku.
Zlotvor Tito koji je zabranjivao Bosanstvo i Bosanski jezik u Bosni,nametnuo srpskohrvatski,nije BiH srpskohrvatska,Bosna je bosanska sva.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Veca je njegova sjena od Dodikovih helikoptera, Covicevih bazena I Bakirovih vreca zlata. E sad zamislite koliki je tek on bio.
Da su ga kremirali bilo bi dvije kante masti eto kolika mu je sjena.
pa jedan od 20 najvecih masovnih ubica 20 vijeka, eto toliki je bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Umro u 15:05,u 15:10 se sve počelo raspadat🤣
Umro u 15:05,u 15:10 se sve počelo raspadat🤣
"Bilo je to dobro vrijeme" kaze jedan pjesnik, a morao si ic u trst po farmerke, toliko o dobrom vremenu. Hvala
a sad moras ici daleko od kuce da za hjeb zaradis, toliko o ovim vremenima
krmak
Kad narod nema ni istoriju ni identitet za oca nacije dobije copavog zaagorca.Bosnjo je kao nezeljeno kopile koje je prvog koji je prosao pored njega poceo zvat tata
To kad ti đed prića historiju zadojeni fašisto...
Jel ti to krivo sto je Tito pojebo tvoje pretke male fasiste ko sto si i sam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NAJVEĆI, ZA NAROD NAJBOLJI, SVE DAO NARODU, STANOVR, LIJEČENJE VANI AKO NI LJUBLJANA NIJE MOGLA, FAKULTETE DŽABE, LIJEKOVE SVE ŠTO JEDNOM ČOVJEKU TREBA, LOPOVI, NACIONALISTI GA NE VOLE ALI DŽABA IM, ON JE LEGENDA SVJETSKA, ZARO BAGRO SADA GRCAJVU KREDITIMA ZA GARSONJERU, PLAĆAJ LIJEKOVE I ŠKOLOVANJE, RATUJ, IDI NA KREDIT NA ODMOR, TRPI ŠEFA TIRANINA DOK SE ON BOGATI I KRADE TI RADI ZA 600KM, ŽIVIVU DTŽAVICI KOJA PROSI OD SVIJETA I KOJU NIKO NE POŠTUJE, PASOŠ KOJI NE VRIJEDI NIČEMU
Najveci zlocinac sa ovih prostora
Tito nije bio ubica kao što to neki govore, ali nije bio ni toliko pametan da gleda u budućnost pa da uvede Jugoslaviju u EU kad je mogao. Isto tako ruku na srce, bosanci nisu bili mudri da vide kako će Bosnu napast sa svih strana, a pogotovo što najvećim djelom nažalost graniči sa Srbijom. Lako se Hrvatskoj bilo odbranit na dva fronta samo, a još i na uštrb BiH
Da je on mogao znati sta ce sve biti nakon njegove smrti, mozda bi sve drugacije uradio. Imao je svojih vrlina, ali i svojih mana. Uprkos svemu, ostao je najveci drzavnik kojeg je ex Yu imala.
Nije preminuo krepo crko zločinac
Druže Titooo bjela lica kad ćeš doći u Užice i provesti jediniceee
crklo komunjarskofafisticko pasce
Cobaneee, vrati seee, ovce tvoje ne mogu bez tebeee!!!
Jel te to nostalgija pere?
Stetocina. Istina manja nego ovi sad, ali stetocina.
Da shvatimo ko je i sta je bio ovaj covjek, treba pogledati gdje je bila Juga 25 godina nakon rata a gdje smo mi danas. Samo treba malo stati i zamisliti se. skolstvo, zdravstvo, sudstvo, socijalna zastita... Znam ja da je nekima smijesno ono "moglo se na klupi spavati". Danas nismo rahat ni na klupi ni u vlastitom domu. Jel' i dalje smijesno?