Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo već sa funkcionalnosti prelazi u sprdačinu. Šta je to funkcionalnost? U Italiji vlada pad 2x godišnje (funkcionalost?). U Hr vlada ima večinu sa manjinama za 1 glas (funkcionalnost?). U večini EU zemalja steanke određuju vladu i ako nema večine ko blokira? Neće vladu u BiH ili FBiH određivati bošnjaci i reči da je to funkcionalno već 3 naroda i svaki će je moći blokirati, pa svima jednako.
ovdje nije riječ o blokiraju, nek blokiraju i sebe će, ali ne na način da ne dolaze na sjednice i da mogu blokirat, jer to praktično znači napustiš institucije države nema
Reci magicnu recenicu: NAMETNUT CU IZBORE AKO HDZ I SNSD BUDU PRAVILI BLOKADU
Rasturis Jugoslaviju i ostaviš jedno parce da mucis narod i forsiras na nekoj novoj mini Jugoslaviji gdje Bosnjaci na prici gradjanske drzave prave muslimansku drzavu. Glasanje za SNSD i HDZ vam je odgovor dva naroda na takvu politiku, mora se znati ciji je koji dio Bosne i da svako svoj dio kreira vez nasrranja na tudji i samo tako BiH moze funkcionisati. Sve ostalo ce praviti krize.
Ovaj starac gori od Incka. Nije ništa korisno uradio od kada je stupio na scenu
Ovo je mucenje sva tri naroda. Jedini izlaz je podjela BiH.
Kako Muslimani nisu svjesni da im niko ne moze na silu drzati BiH u jednom dijelu.
Svi strani politicari u RS trebaju da napuste institucije. Dodik,Tegeltija su Srpski državljani.... znači da trebaju da napuste državu !!!!
Cime se ovi u ohru bave ovo je smijesno. Mjesto da se svi zapitamo ZASTO SE VRSE BLOKADE, oni gledaju kako da dodatno iskomplikuku situaciju nekim mehanizmima da ne dodje do blokade.
Bla bla blaaaa suplja neka ko Isko sto je radio a nista, ja se nekad zapitam jesam li ja sam lud ovdje, ovolika korupcija u drzaavi, seljadurije se naselilo od kojih me svakim danom fata neka agresiva, banana drzava u kojoj se ne zna nikakav red, zakon,buducnosr, sadašnjost ma sve je katastrofa.
Vjerovatno treba poceti naplacivati svakom tko zeli izaci na izbore.Covjek je ovdje radi akciza i slicnih stvari.Vozim se BiH svaki dan i nikad ljepsa nije bila.Ljudi rade i imaju.Zali Boze neke koji bi u rat sa komsijama radi politicara.
Schmidt za predsjednika BiH
Ajde nek mi neko navede samo jednog zapadnog a može i domaćeg ili regionalnog političara kojem odgovara red u Bosni i Hercegovini
Treba zatvoriti Dodika a ne OHR ...
Zašto ne piše ništa o napadu na dzamiju u Janji?? Treba NATO da štiti Bošnjačke povratnike u RS. Ne želimo da srpska policija štiti Bošnjake-znamo da ih neće zaštititi. Zašto Bošnjački političari ne traže NATO?? U Kosovu traži Srbija NATO štit. Zašto ćute Bošnjački političari??????
Kako sad to? Pa zar beiha ne funkcijonise vec kao najbolja drzava balkana?
Naravno da funkcionise. Dodik je slao milione u ured u Wasington ( koji ne postoji) i time ostetio i sumsku i Bosnu. Zato se i Rusija usutila.
Ovako globalno kada gledaš, ispade da jedino političari Balkana nisu ni za sta sposobni, a EU oni navodno kao moćni, gdje kvaka, ha?
Eno posla Putin vojsku u Kazarstan. Ta mu je zemlja previše važna. Ako sad NATO i SAD roknu Republiku Srpsku onda Putin neće imati vremena reagovati. Da vidimo da li će napraviti. Da se prekinu ovakve analize koje nisu analize...