Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga kao meteorolog.
Jasno je svakom, pa i Dodiku, da ce put Bosne u NATO i EU podrazumjevati ukidanje kantona, ukidaje entiteta, ili njihovo svodjenje na fikus, ukidanje mogucnosti blokada u drzavnim institucijama, prije svega, parlamentu, domu naroda…..Bosna i Heregovina mora postati funkcionalna drzava, kao i ostale drzave, gdje ce na kraju jedan covjek znaciti i jedan glas. A ne kao do sada da jedan glas jednih, vrijedi kao pet glasova drugih.
predviđa razlaz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodik je ukrao ikonu.
fino vam je jučer reko onaj američki ambasador, prvo izmjena iznornih zakona.
Mile IKONA najpoznatiji jebač srba na balkanu, republika srpska je napadnuta najpoznatiji fraza za dizanje mrznje à onda ode u novi sad kupi jos jednu nekretninu i nazad u rs kao veliki SRPSKI borac, bravo Milorade
Milorad je Dodik a dodik je milorad. Bakir mu nikako da razvije pitu. Ali je pojo Stanivukovićevu sarmu. Kako mu je taj mladi i talentovani igrač uvio 'debelu' sarmu. Stanivukovićem barem možeš rizonovati a dodikom je betonski zid. Da ima neko da kompajlira listu njegovih izvaljotina, laži, i nestvarnih izjava i da sve to postavi na internetu bilo bih veoma dobra stvar, ja mislim.
Potpisat ce Mile ne sekiram se ja za njega.
Jel ova zemlja ravna ? Konta Mile...
E ETO KRIV NAM DODIK STO NEMOZEMO U EVROPSKU UNIJU DAJ BA STAJE SA OVIM LUDACIMA PA KO DA NJEGA NEKO SLUSA KRIVI OVI STO NISU ISPUNILI NI JEDAN JEDINI USLOV OD MOGUCIH 32
Čedo Orlović
Mile, šta je sa ukradene ikone ?
maknite june više sa te pozicije
Vrijeme ce sutra biti.....ruzno...
Prenosio te nadležnosti ili ne, narodu sve gore.
Meš čini da je on svoje odsvirao i na cenim i na bijelim. Sad samo serucka!
Dnevna doza Dodika ....
Gledam ovu mapu i baš se vidi da je Bosna stara zemlja Hrvata, koja se trebala vratiti Hrvatskoj. Linije granica točno idu linerano, gdje se točno vidi da je zemlja odrezana i oduzeta od Hrvata. Ali Bošnje nisu imali nikakvu viziju, kao što je i danas nemaju. Niti će je ikada imati. A mogli su biti građani Europske Unije, NATO-a. Imali bi more, imali bi politički utjecaj na Balkanu. ahh ljudi ograničene inteligencije. Nisu u stanju vijdeti pet godina unaprijed, kamoli pedeset.
Hehe, Luki pa ti si gluplji od svakog u BiH bilo koje fele da je. Nećemo u lijepu vašu Hrvatsku nikad, pa ne moramo ni u EU. A razlog je što ste nam "zaboli nož u leďa" 93. kad nam je bilo najteže! I nakon rata istu lošu politiku protv Bošnjaka vodite kao 93.
Dalmacija nije nikad bila hrvatska zemlja do 20-tog vijeka. Ako ne vjeruješ pročitaj malo koju knjigu koju nisu pisali hrvatski šovinisti.
Ne znam zasto se nase Bosnje iscudjavaju.. predsednik Mile godinama govori da vise nece biti nikakvog prenosa nadleznosti. Tu nema nikakve nove politike, naprotiv. Veliki lideri, politicari i drzavnici ne menjaju svoj stav i politiku svakog dana. Preko 70 nadleznosti je Srpskoj oteto nasiljem tkzv visokih predstavnika, tome predsednik Mile staje na kraj. Sto ste jamili, jamili ste.
Puno je želja, a prostora za nekakav dogovor i nema. Znači ostaćemo korumpirani kao afričke zemlje, na ovoj mapi ćemo biti uvijek drugačije boje kao i Švica, i zauvijek ćemo biti u rangu najsiromašnijih zemalja svijeta. Nekako najrealnija slika naše budućnosti