Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovog balvana možete slobodno zadržat.
kakav danak neiskustvu. ovaj sda-ov kloc je gori od gangule šapića
Posten svijet ne nosa pistolje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Znali smo da je glup ali ovoliko i za nas je nepoznanica.
NIJE ON MOJE SREĆE JA TO RADIM VEĆ GODINAMA I SVE OK
Ne brini se zna salko sve
Na sta je spala SDA,sve vjernici a lopovi
e moj salkane, ko ti napravi ovo, valjda češ skontati?
Budaletina.
prvo koji ce mu k pistolj, ja nemam pistolj, i gdje ces u srbiju s postoljem, i kaze mrze nas, nije ni nase maslo za ramazana
ne vraćajte govno, sljedevći nek bude dodik pa čović pa nikšić pa bake i konaković i ostavite ih u kakvoj samici
Predsjednik mladih SDA TK
Nemoj se ni vracat
Koji tupadzija?!
E moji Bosnjaci, moji Bosnjaci, radujete se jer je zastupnik iz Bosne uhapsen u dusmansku nam zemlju, bez razlike iz koje je stranke. Kod vlaha kad se advokatu ratnim zlocincima zabrani ulaz digne se halabuka, a zamislite sta bi bilo kad bi nekog zastupnika uhapsili u Bosni. I onda se cudimo sto se bas nama desava to sto nam se desava.
Ja ti druže nisam bošnjak nego bosanac .Je.e mi se odakle si iz BiH i koje si vjere ne etiketiraj me .Iz Bosne sam i ja sam bosanac .Postoji manja varijacija u odnosu na hercegovce
Vidi se da ga ni Bosnjaci ne vole.Veliki minus za SDA ako misle biti ozbiljna stranka
Iiiii, nagradu za glupana mjeseca dobijaaaa...... Salkooo
Zastupnik u Parlamentu.... Zasto se ne vrati u rodnu Vlasenicu i tamo bori za Bosnu i bude ponos zemljaka svojih?
Pa mogao je i u linzu da ostane pa nije htio
Ne znam lika, ali općenito, Onaj ko uđe u politiku nema uspjeha prethodno ni u čemu, mislim u svom zanimanju, jer da ima ne bi se bavio politikom. Dakle mediokritet koji se onda pretvori u poltrona. Ali ponijeti pištolj preko bilo koje granice, pa mislim to je i ispod ovog prethodno navedenog. Ima li išta u glavi?