Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad sam redovno čitao dane
Realno je da su digitalni mediji ugasili stampane medije. Ja sad uz kafu citam nesto sto ce tek sutra biti u novinama po koje moram sici do prodavniceda kupim.
Čitao sam davno "Slobodnu bosnu" i "Dane", nema šta nisu pisali o Izetbegovićivima i SDA a ispostavilo se da su oni samo reketirali vlast. Svi mediji to rade - paare iznad svega.
Jadni Izetbegovici. Baš mi ih je žao.
Čim je Bakir ženu od Senada Avdića postavio za ambasadora - prešli su na stranu SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nećemo plakati
Za mene su "BH Dani" ugašeni onoga momenta kada ih je preuzela tajkunska mafija u obliku klana Selimović. Do tada su se mogli čitati...
Čime ću onda roštilj potpalit?
Oni dalje ne mogu. Mi idemo dalje. Trebali su misliti kako se prilagoditi promjenama na tržištu.
uskor ce doci dan gdje nargilasi vise nece imat koje novine citat
Vala neka se gase. Unazad 15-ak godina kad te neko upita "Jes'cito Dane"...Momentalna dijareja.
Nadam se da ce jednog dana doci vrijeme gdje ce se u drzavi pitati ljudi poput Senada Pecanina!
Ne do bog
Ko se jos sjeca omladinskog casopisa Nasi dani, a u kojem su prve tekstove objavili neki od najboljih BH novinara... Nema veze, ima Saff i Stav... Da nam podizu debile.
Još ona izdanja skupa sa knjigom, pa nema većeg meraka.
mujo selimovic i ovo razvalio
sta je ovo
Mislio sam da se ovo davno ugasilo, ali hajd...
Komunjare na aparatima zao mi ih nek pisu bravarske radove
Odose komunjare u istoriju
E moj maloumniče malograđanski, ne znaš ti ko su Hemon, Lovrenović, Pećanin i drugi. Hvataj se ti STAVA i Faktora to i jest za tebe