Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moraju se i odmoriti zamijenite ih drugim dobrovoljcima..momci svaka cast,radite udarnicki..Zivjela Bosna i Hercegovina
Svaka cast momci! Ponos drzave!
OS BiH
Nebitno je ko će i kako komentarisati.Svakome na čast. Jedna od misija je pomoć civilnom stanovništvu u svakoj situaciji.
Više liče na takmičare Život na vagi nego na vojsku mislim realno.
Svaka čast, a ovi što pljuju i prave se jaki i pametni držeći se tastature bolje da i oni malo uzmu lopatu u ruke ,a ne da gledaju samo da li će za nešto biti plaćeni ili ne.
Prvi pravi posao u 2024 godini.
Za pohvalu je sve osim krivosudja,gdje su makar krivicne prijave za nezakonito rudarenje kamena
Vi isto kao da oni volontiraju u Jablanici?Jarane to mu je posao,zato je plaćen i obučavan od budžeta kojeg taj isti narod puni.Dal možda društvo arhitekata ne bi trebalo ići u akciju spašavanja?
Vojnik ni u jednoj zemlji nije obučavan za lopatu i kolica, pokaži malo respekta prema ljudima, idi majstore ti pa se uhvati kolica i lopate!
Oni za ovo nisu placeni niti feninga, nemoj pricati napamet, prvo se raspitaj. (Sem plate od 1400 KM)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Privatnici ih zatrpali, mucenici ih ciste
Pa i trebaju a ne samo da trunu po kasarnama bezveze i troše novac od naroda.
Povećajte budžet oružanih snaga, dajte ljudima dostojnu platu, dostojne obroke u kasarnama i ostalo. Cijedimo ih kad god neka nesreća izbije a u međuvremenu su uslovi u OS sve gori i gori
vidi se po fotografijama,baš su neuhranjeni.
cak Osmi dan auuu