Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocel ga podrzat svih 3000 njegovih glasaca, pod njegovim vodatvom SDP je postao produzena ruka HDZ-a nazalost!
Skontao nerko nema ništa od premijera fbih
Veličina ove osobe se vidi u tome što zna da zbog njega stranka gubi glasove po50hiljada manje dobijaju ali nećeš da pustiš nekome drugome stranku bolje da si ti na čelu te stranke pa nek i gubi glasove
Isti je i Bakir da se ne lažemo
Prodao bi mater rodjenu za poziciju Premijera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dragi Klix, SDP ce prvo odrzati izvjestajni kongres, a onda par mjeseci poslije toga i izborni. Zato nema biranja GO niti predsjednik sada... Eto da vam razjasnim, editujte clanak slobodno jer ovo je neistina sto pise.
Cengica za predsjednika
Oo izdajicee, najgori ste, trebaju Bosnjaci pred centralu sdpa na proteste...
Ugasi ih Nekka
Kakav je to mentalni sklop glasača koji podržava ovog 'nesuđenog' premijera FBiH sa par stotina glasova?
DA, TUZILASTVO SE UKLJUCUJE, ALI SELEKTIVNO I PO NARUDZBI POLITICKIH OPONENATA... OFIRAN POKUSAJ PRITISKA DESNOG ZELENOG KRILA U SDP...
Naravno da mu je prpa.Osim par clanova nhegive hobotnice svi traze njegovu smjenu.Ako se to desi ostade na ledini i treba biti zahvalan da mu daju radno mjesto nekog cate.Koštat ce ga slijelo vjerovanje Dini i Forti ,koji su vise nego SDA doprinijeli da SDP gubi svoj autoritetet.
Neka se ugleda i on na Đukanovića
Botovi popustite,ovo je unutrasnji izbori steanke,zaboki vas ko ce sta biti u sdp.Pocistite svoja go.....a
Nešto mislim pa nije ni loše da se ovaj smoto s manipulacijama provuče i ostane na čelu SDP-a, onda pouzdano znamo da Šćepin SBB, dobiti društvo na smetljištu historije, u liku SDP-a i NS--e.
Izdajnik!!!
Izdajnik!!!
Kakva ce pljacka nastat ako on dobije fotelju. Zna da nikad vise nece zasjest ni na opstinskom nivou
Na sta je SDP spao, drama. Nakon Nijaza Durakovica, Lagumdzije i ostalih velikana ove stranke koji su imali i imaju svjetski ugled, da se na celu iste nalazi jedan klosar Niksic, to se ni najveci neprijatelji stranke nisu mogli nadati.
Klix je stvarno plaćenicko glasilo zelenih kriminalaca