Komentari (263)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ne dolazi! Sarajevo neće primati fašiste i svjetske oyebine.
Pa i treba da prave. Kad ste izlazili iz Jugoslavije smetala vam je srpska hegemonija, a sad biste u BiH da namecete drugim narodima sve sto moze i sprovodite velikobosnjacku i velikoislamisticku politiku. Nece da moze.
Ovom fasisti treba zabraniti da dodje, a ne da on otkazuje posjetu i pokusava Bosnu predstaviti kao nesigurnu drzavu. Njemu treba iz sigurnosih razloga zabraniti dolazak u Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jbt mu mater koji ce nam k.rac
treba ga saslusati u Tuzilastvu BiH zasto daje pare i kakve izjave daje
Jajima po madzarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željko odjebi tu fašističku svinju!
Madjarsko pseto kao i onaj bivol iz laktasa .
Najbolje za ovog kretena je da svim muslimanima BiH popuši ku..c , a ujedno da nastavi da bude Dodikov cukica koji brani svog gazdu
Uz Doda i Zokija Orban vam je postao udarna vest.
njegovo je prosli nema on sta dolazit
sto prije mu otkazati dolazak, recite zbog korone ili izmislite bilo koji drugi razlog..sta on mora imati zadnju rijec, nacionalisti i sovinisti nisu dobro dosli
Viktor Orban, you don't need to come to Sarajevo because we are the ones who expelled you on April 5, 1945.
wiktore you are one really Nazi shit
Treba mu poslati zvaničnu poruku da nije sigurno da dolazi, preduhitri ih treba
Fasisti nisu dobro dosli u Sarajevo....
Kakva smo mi sila , niko ne smije da dodje u BiH!
Nije stvar u sili. Karakter je u pitanju + onaj fašistički i lopovski.
u ovoj drzavi se toliko krvi prolilo i ne treba da dolazi neka ojebina rat mu u madjarskoj bio
Smisljene igre POMOCI DODIKU od strane Milanovica/Orbana/ Janse/Vucica..... Strasno je koliko su vladajuci polititcari Federacije i BiH nesposobni i neobrazovani...
zašto bi njemu Sarajevo objašnjavalo šta je multietničnost, evropske vrijednosti, bilo šta od onoga što se uči u osnovnoj školi? Ako si propao u školi, obnovi razred pa onda dođi u Sarajevo koje to živi već 1.000 godina!
Goni ovog fašistu što dalje od nas. Treba mu zabraniti prilaz odmah na granici. Fašisti u BIH nisu dobrodošli ma odakle bili.