Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za ekipu
Molimo aktiviste iz Konjiha da nam daju savjet kako se boriti protiv urbicida u Sarajevu
pogledaj i progooglaj malo o KARTON REVOLUCIJI i njenim aktivistima!
Samo jos koji put da izgori
Bravo Karton Revolucija - samo da jos sprijecimo exploataciju litijuma!
KARTON REVOLUCIJA i slobodni ljudi! svaka cast na borbi tako se mijenja postojece stanje a ne za tastaturom i pricama po mahalama! USTANI BORI SE ZA SVOJA PRAVA
Bravo!
Molim vrijedne eko aktiviste da malo potjeraju slučaj 12 buradi superotrovnog Natrijum cijanida u susjednom Olovu. Ima li to veze ovo sa firmom Mineco i rudnikom koji je otvoren u Olovu prije par godina Ili je to sve prebačeno iz susjednog Vareša? Inače, u zadnjih nekoliko godina su se desile dvije ekološke katastrofe vezane za ovaj rudnik. Šta nam rade ove strane kompanije? Krivaja je često bjeličasta - ribari sumnjaju da se ilegalno ubacuju otrovne vode iz rudnika Olovo.
Ovim k'o fol inspekcijskim nalazom se misli nabrzinu zataškati inače redovno zagađivanje rijeka Bioštice i Krivaje od strane australsko engleske korporacije koja upravlja rudnikom olova. Stiče se dojam da im načelnik Memagić za sitnu pinku sve to toleriše. A u Ze-Do kantoni su posebni uhljupi koji bi mater svoju prodali.strancima za siću.
Halo Klix, je li to teško napisati koji aktivisti? Karton revolucija, da se zna
Odrastao na obromcima Konjuha čuvajući stoku u rejonu Muška voda - Krivaja. Prije mjesec dana prošao pješke uz potok Srbrenicu od M. Vode do Krivaje - i vidio sam velike devastacije šume na tom rejonu - još je na pojedinim dionicama mini tornado slistio dobar dio šume. Sve to rade nekoliko kauboja iz Kladnja (u dosluhu s nekim iz TZ kantona) a općina im je i sada srednji vijek.
A šta ćemo za onaj drugi entitet. Njega su već obrijali,a i to je državna/društvena imovina a njihova ćaćevina.
* a NE njihova ćaćevina
Karton revolucija