Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvojiti se od politike najbližeg člana porodice, odvojiti se iz sjene stričeka jadranka i biti jaka i stabilna žena! Ehhh, ne može to svako. Svaka čast Lana.
Hvala bogu, nisu svi Hrvati zatucane i primitivne ustase. Naravno da ih ima veliki broj obrazovanih i evropski orijentisanih gradjana. A takvi su HDZ-ovcima najmrzi i najveca smetnja.
Ona je punoljetna mlada osoba koja zna razmišljati svojom glavom a ne glavom nekoga drugoga ( svoga oca ili svoga strica Jadranka Prlića).
Bravo Lana, ponosna naša Hercegovko.
Koga briga sta Hrvatska i Srbija usvajaju. Nek i dalje usvajaju i misle o Madagaskaru i tu mogu. Dok sanjaju ekonomiju iz 2008 koju nece stici ni sa inflacijom i kamatama Sberbanke za 5 godina
ova mješanka nema veze s Hrvatima vas kao ni Komsic. samo naginje bosnjacima..
Pa jel neki dan bio članak da se ne mješaju u bosanska pitanja ...hahaha
Ukoliko Hrvatima bude uskraćeno pravo glasa u Irskoj i Nemačkoj - naravno da će Hrvatska doneti Deklaraciju.
Cura je skontala apsurd hadezeovskog bjesnila. Sami dovode taj narod u polozaj stranaca u vlastitoj zemlji
Dinamov sjever uz Hrvatsku braću Herceg Bosne... Nedamo svoje
Sa usvojenom Deklaracijom kurva hrvatska, hrvati u njoj i hrvati Uzpovci u BiH mogu samo obrisati GUZIČETINU........hahahahahhaha..........Hrvati uzpovci u BiH zastupaju politiku zločinačke izdrkotine hzhbUzp, a to je politika fašizma, ustaštva, aparthejda i Udruženog Zločinačkog PodUhvata i dok god bude tako mi Bošnjaci ćemo im birati predstavnike ne samo za Predsjedništvo BiH, već i za ostale nivoe vlasti........Kurva hrvatska i na ovaj način vrši agresiju na državu BiH.
Dobra mala.
pogledajte i poslušajte ovaj dragulj, vi što ne prihvatate same sebe jer ne prihvatate svoju domovinu a ipak ste tu, vi što mrzite i pjenite od mržnje, ako vas ovo ne promijeni onda ćete sigurno eksplodirati od mržnje, vlastitom zaslugom
Nevezano za ovu djevojku, Hrvata ima sve vise u Irskoj i Njemackoj ali i Rumunja, Bugara, pa Poljaka, svi koji su u EU idu gdje je bolje jer im je omoguceno. Poljska biljezi najveci rast u EU pa im ljudi svejedno odlaze. Jer je u Engleskoj, Njemackoj i Irskoj jos uvijek bolje. A Lana nasla o cemu ce brinut, umjesto da se bavi problemima svoje generacije u ovoj drzavi iz koje se ne moze nigdje.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Daj nam broj od Lane. Baš je dobra. Hmmmm.
Ja bi joj oprostio i amidzu i dajdzu i bratice i sestrice.
i UZP xD
Ljubi tebe tvoj amidža