Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praljak vec izasao!
Nek i Prlić izađe ko Praljak ...zajedno u zločinu ...zajedno ...na slobodi
@HBZlocinacka Tvorba, mislis prao tanjire po njemackim prcvajzima kao sto ovi kockasti sa domovnicom imaju privilegiju?? Xaxaxaxa
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
bitna je presuda!!!!
TeslaPupin , ako neko mrzi to ste vi stoko šovinistička , Boŝnjo ne mrzi bez razloga kao vi samo što je neko druge vjere mater ti četničku.
milankovićTeslaPupin presuda kao istina ili dio ukupne istine je bitna za buduće generacije a žrtvama nije. žrtve će svoje pravo dobiti na budućem-pravednijem svijetu. ajd vozdra!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Pa Covic vam je ubrzo period da se nadjete u Hagu, a danas lafo vi heroji...e kad ce te se opametiti da je bitna samo politika i nista vise ..ee jadni vi hrvati sa HDZ-om.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/analiza-praljak-je-pomno-rezirao-svoju-smrt-zelio-je-da-ga-se-pamti-kao-mucenika-a-ne-zlocinca/1010642.aspx evo za sve ove nase "Rvatine" neka procitaju tekst pa mozda skontaju neke stvari...
PONUDA DANA.. OTROV SAMO 1 KUNA DRUGA BOCICA GRATIS....
Ima da ih ljudi ganjaju ko koke
Sto se otrova onaj budalas, zino ko pes. Budala se ubi a trebo izaci na proljece :))
Trebao je praljak dzentlmenski ponudit aperitiv kolegama za oprostaj a ne biti sebican.
hdz ne bi smio hrvatski narod poistvijecivati sa ovakivim stvarima. ovo sve ide na dusu HDZ u a hrvatski je narod je siri pojam
Većina hrvatskog naroda, nažalost, podržava ovakvu politiku, što se vidi na izborima, tako da...
praljka zajebo prlic reko mu popi voda je da da malo zajebajemo sudije
Ovako odlaze ratnici i legende.
@Dr.Baltazar Ideolgoija sa Hitlerom je ista mnogi ovde zaboravljaju da su ustase i NDH bile produzena Hitlerova ruka...
Praljak je moralna i ljudska veličina,heroj hrvatskog roda.njegovo ime stoljećima će se pamtiti.. smeće sotonsko svi koji likuju nad ovom presudom i smrti Generala Praljka.
Kako mu fino kliznu otrov niz žvalje!!! hahahahaaaahaa
to su vam iste one sudije koje ste kovali u zvijezde kad vam gotovinu oslobodise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jos ako mu nasi dozvole da udje u politici ,a onda nek ide sve u p.m.
jarane kakve su prilike vratiće ga za ministra vanjskih poslova
Svaka čast Generalu Praljku. Da nije postojao Središnja Bosna bi stradali Hrvati . Hvala ti za tvoju žrtvu časni hrvatski ratniče! Neka ti Gospodin podari mir.
Poceo je truhnuti ratni zlocinac. hhahahaaahaaa
i kada izađu, nijedan neće u bosnu, odoše u hrvatsku kod poslodavaca sa kojima nemaju ništa zajedničko, a svojim komšijama koji su im bliži u svakom pogledu su zabili nož u leđa
Pa što ti Slobodane glavu uludo izgubi
Drage komsije Hrvati, mogli ste ostati gospoda, a ispali ste papci sto love u mutnom, na na foru pokusali klepit dio bosne, dok su nas cete zasipale granatama. Zao mi sto je tako bilo, zajedno smo mogli unistiti agresorsku bagru, koja je napala sve komsije....Ovako ste se svrstali na agresorsku stranu.