Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoćel ga sda opet dati hdzu i snsdu, i tako bandi dati alat da sve blokiraju????
Pa iz ovog teksta se moze zakljuciti da hoce
Pa mi Bošnjaci se ne pitamo u federaciji a kamoli u srpskoj
Ako podržite Dodika biće te odgovorni za sve zlo koje će se desiti.Jednom ste to već uradili i opet ćete.Očekujem da popržite prenos nadležnosti I veće vas vidim u koloni 9.januara. Fujjj prevarili ste sve birače koji su glasali za Pokret za Državu. Vi ste ustvari pokret protiv države BIH!
Sve sto mi izaberemo dovodi do napretka drzave.Nama je stvarno kako i zasluzuemo.
vojin,nema ko drugi
Kripto ljevičari Nikšić i Forto te kripto desničar Konaković, koja je razlika među njima? Nikakva, jedino su ljevičari prva dvojica jer su sjedili sa lijeve strane Marphija, a onaj je desničar jer je sjedio sa desne strane Marphija. Koja je to beskičmena bagra, minule 4 g. svo vrijeme tvrdili neće sa nacionalistima - a sad prave šatro programske koalicije sa HDZ i SNSD-om.
Cuj nema veze koga podrzati, a zna da e većinu u domu naroda onda činiti hdz i snsd gdje kmajj kontrolni paket kompletne države.Kakav god je sds pdp nikadnwcw stati uz hdz I njihove interese. Stvarno ako ovo učine sda I ovaj ublehas iz sdp jesu isti kao i Mile i dragan
vidite da opet kako posaljete snsd
Fino postavite ultimatume i koja strana pristane, potpisete s njima. Ugledajte se malo na Hdz.
Nije bitan ni Dodik ni ostali, cilj BH stane je da nikom ne dozvoli dominaciju jednih nad drugim i uvijek treba glasati da bude 3-2 u domu naroda, a nipošto 4-1.
Kakva vajda kome dati glas, kada oni imaju jedan zajednički cilj, i pozicija i opozicija...a to i ptice na grani znaju
Deenov čmar širi od šešira
...pa kakva je razlika dati opoziciji ili snsd to je mac sa dvije ostrice trivic javno velica drazu mihajlovica budimo realni to je glas za nacionalistu pa kome god da ga daju.
dajte Dodiku ponovo kao i prošli put J.L. V. Bakir M....
Samo slusajte pametnog Bakira, on sve zna, kako, sta, skime, kada...
Samo slusajte pametnog Bakira, on sve zna, kako, sta, skime, kada...