Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da ovi sto govore u prilog gasenju bhrt-a shvataju da bi se gasio samo bhrt. Ostali bi rtrs i FTV. I opet cete placati pretplatu. Tad ce vas natjerati vrlo efikasno kad budu politicari mogli vladati potpuno svojim televizijama.
@indoktrinator ma rtrs je placenicka, podanicka tv. Ali ocito je da to gradjanima odgovara a osim toga nece ugasiti svojim tv radi 7 km kao ovi sto vole bih
bhrt nije javni servis već je muslimanska televizija.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nekako mi se čini da mi ovaj "javni" servis uopće falit neće . . .
nek plaća pretplatu onaj koji je zaposlio (tj. udara) iku ferer. ja neću..
....neka ukinu vojsku i biće para za bošnjački javni servis....moće se još dunjaluka zaposliti....
U ovoj drzavi ko god zasere nesto nema nikakve odgovornosti nego se narodu doda samo jos jedan porez jer kako kaze narodna poslovica sve ce to narod pozlatiti. Kad se pokradu pare od kojekavih projekata onda se pocne narogu govoriti kako su ti projekti veoma bitni i kako ce to narod sve da plati.
Bilo bi pošteno da im EU da pare jer BHRT promoviše evropske vrednosti. Zašto bi građani plaćali promovisanje EU.
2.5 KM mozete dobiti, ni dinara vise od toga. Program vam je ko rinaka, imate 50% uhljebljenog stranacko-politickog kadra, vise od dvije i 'po marke ne vrijedite.
Mozda promijeniti zakon kao u njemackoj da svako domacinstvo mora da placa TV pretplatu bez ozbira da li koristis TV, Radio, Internet ili nista od toga. Logika zakona u Njemackoj je, mi smo pruzili mogucnost svakom domacinstvu i za tu mogucnost se placa bez ozbira na koristenje. Ali onda morate ponuditi i profesionalniji program a ne sve SDP crvenom obojeno. Pa direktor onaj kreten iz 60 min,.... Narod ocekuje profesionalnost za te pare a ne da ga neki ufurani kreten ponizava.
@CXC sto lajes meni pseto, ta nisam ja donio taj zakon u Njemackoj nego Njemacki parlament. Eto ti Angela, ali posto je ona predaleko najbolje da ti svoju mamicu kresnes, oni ti je tu blizu a nece se ni buniti... (znas je a znam je i ja ;) )
Treba vama postaviti jednu Sebiju na celo da to malo profiltrira, inace ce javni servis uvijek biti rupa bez dna.
Ako nije financijski odrziv onda gasi. necu da placam za ne radnike.
DA LI SMIJE NEKI MINISTAR ILI MINISTARCIC DA PREDLOZI DA NEKI % OD NAPLATE ELEKTROPRIVREDA -TELEMACH ZA KORISTENJE STUBOVA IDE ZA BHT
Ovaj Belmin je olicenje Bosanskog uhljeba///glavom i bradom Ej tv pretplata jedno vrijeme uredno placana ili bar u FBiH placana a oni se ponasali kao komercijalna televizija ..kad krenu reklame ja odem na more vratim se jos nisu zavrsene..Dzeko postigne go..oni u narednoj sekundi reklamu preko cijelog ekrana FABRIKA CEMENTA LUKAVAC I to im nije bilo dovoljno bagra nesposobna...placacu tek kad vas izbace napolje i krene zaposljavanje od 0 vrijednih i kompetentnih radnika
Je_es televiziju. Netflix zakon. Isto tako i radio, Spotify zakon.
Sto se mene tice moze on i dalje raditi, samo ja ga sigurno necu placati. :)
ovaj BHRT se gasi ima 10godina i nikad se ugasiti
Opet se vraćamo na isto.Ja odgovorno tvrdim da smo zaostali društvo samo zato što nemamo efikasnu ustanovu za utjerivanje sitnih dugova uz krvničku kamate i bez merhameta.Ali koja ne pravi razliku ko je kome i zbog čega dužan.TO JE TA VELIKA RAZLIJA.Ova gowna ako se privlače na struju samo dokazuju da su obična gowna kao što i jesu jer država ukupno ništa od toga ne bi napredovala dok god je običnom smrtnicima nemoguće naplatiti neki sitni ili srednji dug.