Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekli dobri stari rimljani “Si vis pacem para bellum” ili “ako želiš mir spremaj se za rat”. Gdje god je puška pukla agresori su stali, a inače su junaci kad je u pitanju napad na goloruke. Ako su nam političari uglavnom STERILNI, nemojte da budemo mi, Zmajevi od Bosne, a Bogami i Hercegovine.
Istina u koju sam se osvjedočio. Jedna puška je odbranila liniju. Nema predaje. Pobjeda ili smrt!
Naravno, Rusi srbe vide samo kao kolateralnu štetu za ostvarivanje svojih ciljeva. Toliko o njihovom bratstvu.
a sta ste vi zapadu,...mnogo vas vole, zale ili sta vec? Sta ste vi muslimani na Balkanu za taj zapad? a kako isto vi vidite zapad,..ko i svaki put u vasoj istoriji....da imate da pobjegnete iza njihove vojne cizme i upitete tim kljakavim prsticem u Srbe suznih okica
Bio u prokletom rovu Da bog da nikad da se ne ponovi Ljudi radmislite vec jednom Rat je zlo Ljude zivimo zajedno
Znamo mi sve ovo u vezi Dodika i četnika i bez njega. Jedino samo što su Rusi stali u prostoru i vremenu i nisu svjesni da ovo nisu 90. Rusija više nikad neće biti što je bila.
Šta piše na [email protected]?
Nazalost u zadnjih 30 godina razvoj psihijstriskih klinika je zaosto kako kod nas na balkanu tako i kod kod ovih smradova pa zbog toga Imam ovako Jak PROLJEV mozdane mase i onda se poneki uhvate za to i evo ga ...Imam Vulina,vucina Dodu i kojekakvu stoku Sa istoka .
Nisu procurili nego su servirani ne nasjedajte!!!
Sve to stoji ali nije Mile iz Laktaša Srbin 🤣
Ko je brada?
Nema tu nikakve velike politike. Stvari su najvjerovatnije banalne. Pričamo o trgovcu, pijačaru. Opljačkao je rs i morao je negdje skloniti pare. Sklonio ih u Rusiju. Putko mu poručio ili si samnom ili konfiskujem. Simple as that!
Molim nekoga da napravim gmail adresu, i napiše nesto slicno da vidimo hoce li se prenijeti u "medije" hahahha
Vjerovatno se u tim emailovima nalazi i OSMORKA. Šta drugo od OSMORKE i očekivati
WoW, skminuto sa GMAILa .... HaHaHa..., Nek nadju Nesto i sa [email protected]
Ovo dobija definiciju terorizma!
da...Blic je inace vrlo ozbiljan list...
Dugin nije etnicki rus, vec je isto sto I zelenski
srbi su glavno oruđe a i navikli su na stradanja... topovsko meso znači za ciljeve rusije... ma bravo...