Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka nam je država kad osuđuje za 800 KM, a ove što milione pokradoše, ne smiju ni pogledati. Ne opravdam korupciju bilo kakvu, ali ovo je smješno.
Pravna drzava, uredjena nema sta, ovce pasu travu dok goveda jedu zito
Taj lik je uzeo hiljade i hiljade kao i Bajric i jos neki. Trebo bi bar 10 godina u zatvor
A Sarajlić? Ja i!
sta ćemo s Jahicem na Efsi? mala javna tajna je njegova tarifa
Kalesijo, moje rodno mjesto, u tebi sam fasovao često!
Pustite covjeka na miru. Dali mu kaznu ko da je neznam ti sta uradio.
I ovaj se zamjerio nekome na vlasti.U BiH mozes rahat krasti samo ako si dobar sa HDZ, SDA, SNSD.
Da si bio u sdooo stranci, sad bi se kesio. Ovako covjeka pred penziju bacise u cuzu.
Pa koliko moras biti ogranicen da imas negativnu ocjenu iz masinske grupe predmeta i da moras da das 100 KM da prodjes? Pa nije kvantna fizika majku mu. Ja bih i roditelje kaznila sto su davali pare i sto nisu djecu rjerali da uce.
daje odlican primjer djeci kako napredovati u zivotu.......cccc samo 18 mjeseci. sramota
@mirrorcic ma šta je sramota. Ovo je drakonska kazna kad pogledaš aferu potkivanje, "glumac", pa ona kupovina cijelih diploma. 18 mjeseci za 1.2000 KM je iživljavanje. Treba biti kažnjen ali kako nam funkcioniše pravosuđe ovo je više nego preoštro...
SDA profa ko da gledam
a koliko su dobili profesori koji su osmici diplome prodali...ili je drzavna mafijaska tajna sto su zasticeni i oni i on....
Sta ce kukavac, gladni i zedni