Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Bosna i Hercegovina, ~ije je zvanicno ime od sada “Bosna i Hercegovina”, nastavlja svoje pravno postojanje po me|unarodnom pravu kao dr`ava, sa unutrašnjom strukturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postoje}im me|unarodno priznatim granicama. Ona ostaje dr`ava ~lanica Ujedinjenih naroda i mo`e kao Bosna i Hercegovina zadr`ati ~lanstvo ili zatra`iti prijem u organizacijama unutar sistema Ujedinjenih naroda, kao i u drugim me|unarodnim organizacijama.
5. Dodatne nadle`nosti a) Bosna i Hercegovina }e preuzeti nadle`nost u onim stvarima u kojima se o tome postigne saglasnost entiteta; stvarima koje su predvi|ene u Aneksima 5-8 Opšteg okvirnog sporazuma; ili koje su potrebne za o~uvanje suvereniteta, teritorijalnog integriteta, politi~ke nezavisnosti i me|unarodnog subjektiviteta Bosne i Hercegovine, u skladu sa podjelom nadle`nosti me|u institucijama Bosne i Hercegovine. Dodatne institucije
Zakon o šumama je bio izgovor za tkz vraćanje na izvorni dejton aneks 4. To nam najviše govori da srbi uopšte ne znaju čitati dejtonski sporazum i da aneks 4 uopšte nisu ni pročitali a kamoli shvatili šta predstavlja izvorni dejton kako kažu ustava Bosne i Hercegovine gdje se nigdje ne spominje suverenitet entiteta, već samo jedinstvene države Bosne i Hercegovine.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je kao da ti krimosi napadaju zgradu u kojoj živiš, a Kurtćehajić im čita pravilnik o kućnom redu i miru.
Tanak si druže, razbucao te onaj djikan kod tvoga prike jutelovca.
Oho...eto zastave i grba s ljiljanima...nakaradna srpčad genocidno-zločinačka paščad ga puše na svakom koraku...nema lijekova, a zastava BiH s ljiljanima
Da samo znate koji je kreten ovaj prof.Kurtcehajic, ne biste ga uzimali za ozbiljno, pitonove cipele i glumačke ambicije, kurvar i narcis.Zar je spalo da ovakav tip nekoga i nesto brani, drzavu posebno???? Sarajevo, probudi se!
Evo njihovog Šešelja
Ovo je ono evo ti 30KM ajd napiši štagod za Klix. Evo rezultata.
Dodiku i Vučiću su puna usta mira i stabilizacije, a ono što čine na Kosovu, u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini uz konstatno naoružavanje u Srbiji vojske i policije, u Republici srpskoj policije, sve ukazuju da jedva čekaju rat, kako bi u istoriji ostali zapisani kao vođe u stvaranju do sada nedostižnog cilja, Srpskog sveta, u prevodu VELIKE SRBIJE.
Vučiću veži kera!!!
U ratu su Srbi imali svo oružje SFRJ, a Bosna samo embargo na uvoz. Sada je malo drugačija situacija.
Opet Kurtćehajić i njegovo mišljenje. Pa dokle više ova tortutura Klixe sa ovim sandžaklijom?
Puko je ovaj Kurćiććehajić, čega se god ufati to draufne u 100 PM!
EU i SAD su im i dali da osnuju svoje institucije , svoje poreze, zakone i proračun da naprave ali da se službeno ne odvajaju. To je podloga i za autonomiju Hrvata.. sve svoje ali bez izlaska službenog . Ne možete zajedno...e sad cete odvojeno
Ovo je njihov šešelj
Bravo pricamo samo.
Suludo je da se pola BiH zove samo po jednom narodu,kad su i drugi narodi suvereni na svakom pedlju države BiH.