Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U USK, u osnovnim školama, uveden jednosedmični jesenji i proljetni odmor prošle godine. Ali se radi o sedmicama koje su neradne za učenike ali radne za nastavnike, pa ovi drugi i nisu baš oduševljeni time.
Najveći neradnici bi još odmora.
Čuj Hrvatsku. Usklađuju se sa Srbijom u pokušaju puzajuće secesije
eto kao u šum skoj imaju pravih profesora
opet prave Jugoslaviju
Nastavnicima bitno samo da ne rade, a to što su nam djeca najnepismenija po svim standardima i to ne samo u Evropi, to nikog ne brine, jer ta djeca će biti glasačko tijelo, a glupi glasači su najbolji glasači.
Skratio bi se zimski raspust za jednu sedmicu. A sto se pismenosti tice, barem one funkcionalne, koliko mogu da zakljucim po komentarima, problem seze daleko u proslost.
Podrzavam i to u citavoj BiH.
Sto ne traze zabranu novih udzbenika koje sire lazi
Što bi rekao ćosić:Laž nas je više održala nego junaštvo! Ukini laž ukinuta je rs i sponzor preko drine to je životno povezano