Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivam gospodina Slavena Kovačevića da tuži ovog radikalnog klošhara.
Krug 99. Tko njih uopce uzima za ozbiljno. Obicna ispostava SDA.
Ima li iko da ga tuzi,nekom pravednom EU sudu ili ima Američko-Izraelski štit !? Nakon zadnjih izbora i potopa trojke ,Smit razrađuje plan kako da uvede elektronsko glasanje u Bošnjacke sredine, a imajuci u vidu da su Ameri eksperti u kradi elektronskih glasova svugdje u svjetu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ovaj čovjek ruši Dejtonski sporazum. Zašto Komšić i Bećirević ne pozovu na razgovor njemačkog ambasadora i ne uruče protestnu notu? Huškate narod da budu novi Gavrilo Princip, a ne radite svoj posao!
her Šit radi za dušmane BiH, za uzp hdz uglavnom, neka ide kući, ostavka odmah, nadam se da će neko organizovati masovne proteste sa jednim zahtjevom tj da on ode što prije iz BiH
Pogledajte samo botova HDZ/Trojke i pljuvanja na Krug 99. Priče o povezivanju s SDA i slično. Očito je da sve što nije izdajničko se poveziva s SDA. Ne vide li izdajnici i njihovi zagrebački robovlasnici da time samo šalju signal da je SDA patriotska stranka?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako su oni intelektualci 99 ja sam 100% novi anštajn.
Bravo,nije više poželjan u BiH,sa Dodikom se tu potpuno slažem
manager pustiti da upravlja nečim ili da o nečemu odlučuje osim o arhitekturi u Bavariji?
Šmite koji si broj članske AdZa?
Komsic je najzasluzniji za dolazak Smita...(..ko se sjeca.)..?
fa ši sta mo ra otici
Ne dopustite elektronske skenere da nam uvedu, da će to zaustaviti krađu glasova neće sigurno nego će samo promijeniti način krađe da će ovi iz OHR-a imati tipku za biranje vlasti
Slabo se intelektualci javljaju kada Schmit namece odluke prema RSu ili na stetu hrvata. Intelektualci samo u sluzbi jednog naroda i zagovaraju prava jednog naroda. Kako se sve vrati kao bumerang
neka njemu to kažu
Krug 99 ili ti gs 69 position SDFA
Pa zašto niste podržali Dodika kad ga je tjero, sad je kasno kad je ušo. Šutite i trpite ko što i mi vas trpimo dok nam sjedite na budžetu.
Pridružujem se! Šmit, van iz moje domovine, nije ovo tvoja kolonija, niti si ti kolonijalni namjesnik. OHR ostaje, tražimo zamjenu korumpiranog Šmita za kredibilnog i nepristrasnog diplomatu.
Tvoj komentar je sažeo srž problema ove države, a on se nalazi u glavama kao što je tvoja. Mani se "baba" i tamo neke inostrane "porte" već se okreni komšiji, jer ko neće komšiju za brata dobit će tuđina za gospodara.
Bilo koji predstavnik kada ide u korist Bosnjaka onda je veselje,kada ne ide na ruku da njima pase kako oni hoće onda protiv njega.Tako i obrnuto.Tjeraj Herr Schmidt do kraja,dali se svidjelo Bošnjacima ,Srbima ili Hrvatima ili ne!
Ti si Hrvat, ovo je 21 vijek, niko nije toliko naivan
https://ata-dag.de/aktuelles/mitgliederversammlung-der-deutschen-atlantischen-gesellschaft-am-17-mai-2022/15880/
Argumenti i dokazi su više nego očigledni,Šmit nema nikakav kredibilitet više,mora i treba otići!