Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neka budala donijela zakon a druge budale usvojile da vozilo npr euro 4 2010 god ne možeš uvesti pa zato se vozi euro 0 1985 godina. Bozilo 1990 košta 2000 eura u BiH, dok za 2000 eura u Njemačkoj možete kupiti euro 4 2010 godina.
Slažem se, gluplji zakon odavno nije donešen..
U Sarajevu autobuske stranice ne trebaju jer autobusi ne mogu stati od privatnih vozila...i onda dodje do zastoja na saobracajnoj traci koja uzrokuje zastoj saobracaja. Policija nijema. Nikad ne kaznjava za parkirana vozila na autobuskim stanicama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smijel se prducnut?
Pa smijes al oni apeluju na tebe da to ne uradis
Al’ pazi mjere, zabrana kretanja Euro1 automobilima. Pa ta mjera je nikakva. Zabranite svima sa Euro4 i ispod, pa ćemo imati neki rezultat.
hocr li opet par nepar tablice ?
Kolko je glup naslov mrsko mi citat sta pise
zar nije ova Vlada KS rekla da ce Rijesiti Zagadzenje zraka ! za 4 milijona koja su potrosili u Dubajiu mogli su sva lozista u KS koja su na ugalj zamijeniti za pelet !
Dogodilonse plansko zagađenje Sarajeva
Des jos koju zgradu da se napravi.
gumacity opet najzagadjeniji na svijetu, a nisu u krizi, dok su spali da loze gume, sta jos nece
gumacity opet najzagadjeniji na svijetu, a nisu u krizi, dok su spali da loze gume, sta jos nece
gumacity opet najzagadjeniji na svijetu, a nisu u krizi, dok su spali da loze gume, sta jos nece
Pratim cijelu godinu i za sada nije nesto posebno gore nego prosjek cijele godine, bilo je gorih dana prije mjesec dana. I najveca zagađenja su sa stanice Bjelave i ostalih padinskih dijelova. Dakle, nikakve veze sa “visokim zgradama” i vozilima posebno. Sac problem su kucna ložišta.
Ništa dok se filteri ne instaliraju na ložištima i inspekcija zareda, a dotad ćemo se trovati
Poplave, zimi zagadjenost.restrikcija vode struje.Slab, nikav odvoz smeca bez reciklaze.Izrupane ulice.neredovan gradski prevoz ,prljave ulice parkovi .neuredjena atobusna stajalista pjesaceke biciklisticke s´taze jednom rjecu grad tone u sivilo, bez ijedne obnovljene faasade.dok gradski oci zaduzuju narod i kritikuju druge ne osvrcicu si ne problem naroda.UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Hladnoće nisu ni krenule
neka neko objasni samo cemu sluze ove mjere propravnost i slicne mjere...kao nesto se poduzelo a u sustini nikakvg efekta...ili recimo euro 2 ne smije voziti glavnom kroz grad a smije 200 metara drugim ilicami kroz cijeli grad..
Jes fin a4 😍
@KriminalacLoL69 Prije ce biti A3 i fin je al u qurtzu haha