Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumljivo !Treba puno sabura na putovanju !A blago li se njima kada imaju čast da još ostanu koji dan u časnim i svetim mjestima♥️
problem je u tome sto nisu svi penzioneri da nemaju zivotnih obaveza, pa da bez problema mogu ostati nekoliko dana duze
@gooUser1682670877 drug moj moze biti koji god hoces vijek a mogu tek zamisliti koji ce vijek biti kad nastupi sudnji dan na kojem ces ti pravac u vatru i vjeruj zbog ovakve vase nedmenosti i jedva cekam da vidim kad vas krenu bacat u vatru a onda cika i vriska vjeruje al kasno 😇😇😇
Blizina Mubarek Kabe.....neprocjenjivo
Vas sam se unervozio#
Nek su smjestili u prve letove nazad cream de la cream islamske zajednice. Burhan Saban i ostale hodze prvim letovima kojim nisu dosli, naravno otisli nazad. A ostali neka cekaju i saburaju.
Tako je!!!
Blagodat.
Kako uzimaju pare na naivnim kretenima, oderite ih jos hahahha
Hvala na ovim jako bitnim vijestima!
Ljudi iskipali po 15 milja da bi ih kabadahije zamajavale.
12 hiljada KM
Strašno bitna vijest.
@Ice Za koga? Za njihove porodice sigurno, ali ko plati 10000km i više za put ima sigurno i sredstvo komunikacije, za sve ostale ovo je jednako vijesti da je odgođen let na relaciji Tuzla-Eindhoven. Ali vi volite malo da vam se dobaci iz saudije vijesti pa kakve god bile.