Komentari (445)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu Fahrooo tu ti je kraj... I tebi i Bakiru... P a paa
Nadam se da ce izaci neki nezavisni kandidat, to nam je jedina sansa.
Ko misli da je kraj SDA i SBB il je glup il se pravi smiješan.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
SDA je prokockala 8 milijardi sta drugo reci!! Pare su na Poljinama
stranka jednog lica,
Nadam se da narod nece do izbora zaboraviti ko mu je ponovno zavukao ruku u djep.
https://www.youtube.com/watch?v=RiYRMKyHuyA
sad će sa Čovićem pokušati spasiti državu, hahahah! mudar li je brabončić, još da ima kome prodati svoju "mudrost"
NARODE ovu stoku treba stjerat s vlasi SDA I SBB .. oni trebaju pare da daju iyzBH TELEKOMA I ELETROPRIVREDE za ceste . Tamo ljudi se sudaraju a najmanja plata portira je 1500 km... neko uziva a najsiromasniji placaju njihove cehove. Nikad vise glasat necu za SDA, NI SBB, NIT SDP. Samo za one koji ce glasta protiv ovog fasitickog nameta!129 miliona je GRAS u dugu jer su dali na plate i radnici dopustili pljacku !Vlada SA kantona suti i nijemo gleda . Pravi se Dino lud !
AKCIZE: Ko izda - taj je, pizda
ne cudi me ovaj izdajnik Bosne i teski kriminalac, al broj onih koji ga slijede i podrzavaju me zabrinjava..do razocarenja..Ljudi, osvijestimo se vec jednom!
Ima malo botova po klixu. Pogledaj fcbk. Raja ga je prokontala sta i za koga radi. Nadam se da ce vise glasova Fikret Abdic skupiti od njegove oligarhije.
@ferhat_80 Ma, o cemu pricas,kakav te Fikret Abdic snaso?!! Osudjeni zlocinac, isti kao i ovaj, samo Scepo jos nije osudjen..
Zakoga glasati: sda i sbb otpadaju zbog akciza. sdp otpada zbog ponovnog lizanja s dodikom... ima li neko dobar prijedlog?
Majke li mu se naebem...od 6 uslova MMFa,evo godinu dana se ganjaju samo za povecanje akciza...zasto prvo nisu krenuli sa smanjenjem javne potrosnje,pa onda sa dubinskom analizom u telekomima...zasto povecanje akciza nije zadnja stavka...sve im ebem...proci ce godine dok ne ispune sve uslove...ali povecanje akciza im donosi novi svjez novac u budzet,koji ce pokrasti za kampanju...sve im sugavo a i nama gradjanima,sto samo sjedimo i pisemo po netu,umjesto da im palimo kuce
Pali na priču o tome kako će biti više beba kad povećaju akcize?
Je.o li te otac lopovski
Moj Fahro, nije ti ovo trebalo...
Šćepo ,crni Šćepo...čojk bi reko ne znaš jesi li pošo ili si došo...glumac si ti i lopuža malo žešća. I tebe i Bakira jedino omladina svojim glasovima može šutnuti, jer ako se bude pitalo (kao i dosad) budžetlija,seljaka i đuturuma...Šćepo i Bake će harati narednih 20 godina
SBB-e ocito radi sve da bi ova zemlja ktenula naprijed!
NEMA VECEG IZDAJNIKA OD FAHRUDINA RADONCICA. SJETITE SE SAMO GOSTOVANJA I PRICE NA RTRS-U OD PRIJE PAR MJESECI...... PA JEDINA OPCIJA KOJA JE GORA OD BAKIRA JE FAHRUDIN RADONCIC ;)