Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo neka nije Dzafic. Covjek je uradio sve za sebe a za narod nista ili mrvice. Dzafic je nacelnik koji je sve radio u svom interesu.
Bravo za Kalesiju
Izdurat ce ovaj narod jos 2 godine. Na drzavnim izborima, KAZNIT IZDAJICE IZ TROJKE ZA NJIHOVO SLUZENJE BEOGRADU I ZAGREBU.
Pa taj isti Zagreb ti je dao 10 mil za poplave a dok te tvoje patriote se i ne oglašavaju tj podržavaju osumnjičene iza resetaka
Zovi Šmita ne može to tako kmeee
34 općine SDA uzela, 8 više, nego prošle općinske izbore .Gledajući ,trojci slijedi potop za 2 godine, moraju čudo uraditi ,da ne dožive potop 2026-e
ide i potop bosne abd
tuga brate
Sila