Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemre to da ne ubije ili ne ukrade.
Mozda je i nas
Cim su inicijali, nije
Uzas.. ukrali opremu od pola miliona? Kako je moguce ako nisu imali dojavu.. kakvih mi sve lopova imamo nismo ni svjesni. Reko bi ovaj nevin a on lopovcina mudra.
Ta oprema je skupa jer je koriste samo Autoceste i tamo gdje ima naplata cestarine . A idiot koji je ukrao nije bio dovoljno pametan da skonta da je ne može nikome prodati
Bila vrijedna pola miliona prije 4 godine, čuj ukrali 2020 godine, tad se još maske za Coronu nosile. To oprema je zastarila, dok naša murija je nađe.
Lakes bi mu bilo prodati pijesak u Dubaiju nego nekom tu opremu koju je ukrao.
Samo da se ukrade, nije bitno moze li se prodati...
On je mislio njima preprodat Hahahahahahaha
koji glupan da to ukrades, kome prodati, jedino ako mislis praviti privatni auto put, ali opet imaju kontrole i tehnicki prijem,a sve se vodi preko kodova i serijskih brojeva
Čovjek 'ladno stavio na Olx.
Niko je nije ni trazio
Hebo ti nas ako ovo kradu.... pa junace za sta ce ti to?? Ukro si od sebe, koja svijest ovih bolida
Jel od ranije poznat tuzilastvu i policiji?
Sve lopovi, od prvog do zadnjeg.
Ovi ce poceti pragove od pruge klepati :))
Pa Željeznice FBiH su same sebi maznule tračnice vodilice tamo gdje je jučer lokomotiva iskočila... Pa može onda raja i pragove.