Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam ličan. Ali meni i hiljadama drugih su ski nuli sa liste: Betaserc, Flebodiu, Omnik 4 Ocas.. Bosovi su direktori ZZO KS od 1996 do danas. Provjerite njihovu umovinuu Turskoj, Kataru, Abu Dhabiu etc.
Ovi lekovi su i bili besplatni, samo Nizon i Esbesul sirup nisu dva meseca imali referalnu cenu,tj.usklađenu sa ZZOKS.
Sir u mišolovci nije besplatan!
Kao korisnik Esbesula kao redovne terapije, treba napomenuti da je i do pocetka ove godine bio besplatan, pa se ove godine placao 6KM pa evo opet sad ga vracaju na listu.
Kako cemo imat para i za šta kad je sve džaba.Ovi lijekovi su najveca prevara.Ukinut porez za zdravstvo lovu primati na račun i lijecit se za keš isključivo.Ovo nije normalno.
pa stvarno oni ponizavaju narod. da li misle da smo glupi pa nam ovo nude? sramota je ovo
pa jel moguce koji izdajnici
Ne moraju biti besplatni al nek budu po 4 km na primjer tako da gradjani i dalje snose jedan dio troska,ovim besplatnim stvara se deficit u zar.sistemu..ne treba ici iz krajnosti u krajnost
Kakav populizam pred izbore. Više nije ni smiješno
Opet vama zelenim slijedi opozicija u seheru