Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne u moje ime !!! zločinac je zločinac
To trebas potvrditi 15.11 i ne zaokruziti hdz.
@Bulevar Trebaš početi pisati o činjenici da je u agresiji na BiH ubijeno više od 33.000 civila bošnjačke nacionalnosti, više od 4000 civila srpske nacionalnosti i više od 2000 civila hrvatske nacionalnosti. Nije lijepo što spominjanjem izolovanih slučajeva ratnih zločina počinjenih od strane pripadnika ARBiH pokušavaš izjednačiti ARBiH sa tzv. VRS koja je izvršila više od 90% zločina u agresiji na BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Debeli, podbuhli Zeljko lijepo iskoristi opet i ovo za predizborne svrhe. Vidim dobro se zivi u Bakirovim jaslama. Zahiragic, Sarajlic, Zeljko, ne zna se ko se vise usvinjio.
Svaki zločin je zločin i treba ga osuditi. Međutim, dok se kod selektivno osuđuju zločini sije se sjeme novih sukoba. Npr da li se 10.06 obilježava ubijanje djece koje je Armija BiH granatom ubila na igralištu u Vitezu? Bugojno? Doljani? UKupno je ubijeno 1600 Hrvata od čega skoro čak 1100 civila. A gdje su još ritualna ubijanja Srba i Hrvata od strane mudžahedina unutar Armije BiH?
Ko je ubio Civila, dijete,koje zene silovao Projekt sud i ubit govno jer to nije covjek.Ali odbranit se od onolike Muslimasnke vojske potpomognute mudzehedinima iz stranih zemalja ja mislim nikad niko nije niti ce uradit.Sto su Hrvati srednje Bosne uradili.Amerikanci i evropa slavi dan D,ali za Hrvate Srednje Bosne je dan D bilo kad su izdrzali pola godine odbranit se od mucke napadnutih komsija...A kasnije kad smo presli u napad..Tudzman nas prodaje,a izmet objerucke prihvata..
Svi koji su cinili zlocine imaju ime i prezime. Kazniti ih po zakonu. Nema kolektivne krivnje. Zlocin je zlocin. Sudeci po komentarima daleko smo mi od mira i suzivota. Mržnja je prevelika.
Mene je HRT ubjedio da su tamo nastradali Hrvati!
Treba obiljeziti svako stradanje, pogotovo gdje su pobijeni civili, velike su to tragedije, samo gospodine Komsicu hrvatski clanu predsjednistva nase nam BiH, nesto te nevidjeh u Grabovici, Uzdolu, Krizancevom selu,Konjicu, Bugojnu itd itd. Zar te nimalo nije sramota.
Ljudi moji pa što smo slijepi kod očiju i gluhi kod ušiju ...oni koji su činili ove i ine zločine prije 27 i ..godina su i danas spremni na to i bojim se i na gore
Sjecam se oboga zlocina kao juce daje bio neka je vjecni rahmet i ljepi dzenet sbim ubijenim porodicama sabur suosjecam u vasem bolu jer sam gledala kako dovoze mrtve u mrtvacnicu a kovceg sa malom bebom jos mi uvjek pred ocima 😭
Bake nije mogao pa poslao svog izaslanika ne bi li usicario koji Glas na izborima
Komšiću mnogi su platili glavom radi imena i prezimena.....a ti si postao predsjednik radi imena i prezimena. Da se zoveš Mujo nebii nikad funkcije vidio
@alt0rapp Ostalo je koliko hoćeš Tunja po Tuzli ,Zenici kao i bezbroj netsknutih katoličkih crkvi, Samo što devedesetih u vrijeme HDZ fašizma niti jedan Mujo i niti jedna Mujina bogomolja ne osta kod ustašhkih fašista i UZP terorista...
Gdje si Milanovicu, Plenkovicu i ostali duznosnici Hrvatske??? Sramite li se sto ste ubijali nevine i neduzne ljude? Jeli mislite da cete se dobro provesti na onom svijetu? Jeli mislite da mozete ocekivat dobro vasoj zemlji i vasem narodu posle ovakvih tragedija koje ste nanijeli?
UZP✅✅✅ Presudjeni ratni zlocinci✅✅✅
HVO je Alija sam prvi priznao kao legitimnu vojsku u BiH dok ABiH nije ni postojala tada
Jesu li poznati pocinioci? Osudjeni?
hvo je AGRESORSKA PARAVOJSKA, svqki njihov vojnik je krvolocni monstrum
@gooUser1584556468 HVO je prva legalna vojska koja je stala u obranu BiH, općina Ravno je prva napadnuta općina u BiH pola godine prije Sarajeva tj u 10. mjesecu 1991. godine, da smo mi Hrvati slušali Aliju Izetbegovića i čekali da se osnuje ARBiH nestalo bi nas s prostora BiH, tako da mojne tisra