Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek ih vode svaka sebi svojoj kući! Proteste trebaju održati u svojim matičnim zemljama jer je od njih i krenulo.
*slikano Redmi Notom*
zar ne protestuju da ih puste kroz bosnu u hrvatsku, zar nije to dobro za nas
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zna se ko placa...
Evropski klosari protestuju za africke i bliskoistocne klosare. Cuj niko nije ilegalan, sto ne mogu ovih laznih humanitaraca placenika. Po Bihacu se ovih organizacija nakotilo, cim ih vidis znas ko su i sta su, smrde isto ko i migranti, laf neki hipiji, mir u svijetu, a sve go olos. Ja im zelim da iskuse malo nozeve pod bubrege, da im zapale i uniste tesko stecenu imovinu, kao sto nas jadni narod trpi ove zohare cetvrtu godinu.
pola od tih dzabohljebarosa su kriminalci koji bi bez pasosa da prelaze granice, zato i nemaju isprave jer bjeze od zakona !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebalo je to kamionom potaracat. Yebo im Pakistan glupe matere
Ima mjesta za migrante u njihovim kućama, nek ih oni prime. I za novinara, znaš jarane može se sklonit naljepnica Redmi Note, samo uđi u postavke kamere i tu ćeš nać.
I njih nazad pa neka idu u Qatar Dubai u svoje zemlje a i bogate i pune islama
Nekako mi je čudno da sada nema aktivistice Benčić i njene ekipe iz Hr nakon osvajanja vlasti u Zagrebu. Dušebrižništvo za migrante više nije prioritetno pitanje u svakom njenom preseravanju o ljudskim pravima ?!
Najbolje bi bilo da vam prime svu bjelosvjetsku bagru iz Bangladeša, Indije, Pakistana, Maroka, Sudana, pa da vam oni kroje sudbinu. Ove hipster papanke ne bi smjele same ni izać iz kuće u njihovim zemljama, pogotovo ne u ovim majičicama na bretele, kratkim šorcićima i uskim hlačama.
Neka ih vode sebi kuci ! Dosta je proseravanja " mondijalista" !!Mrs od nas !!
Još se niko od ovih aktivista pofalija da mu je kuća puna migranata. A otkud im pravo da govore u ime nekoga, napr. Hrvatu u moje ime. On želi migrante, ali ne kod sebe. A ja ne želim, ali mu ne osporavam pravo da ih krca u svoju kuću. Ali, ne da opet mora intervenirati pojedinac ili država. Neka budu njegova briga dok je migranat u granicama Hrvatske.
To što rade takozvani policajci iz Rvatske su nesposobni ustaški teroristi. Samo tuku migrante, a nedaju da njih tućeš nazad. PUJ!
čuj to, niko nije ilegalan, hahahahaha, Tito dragi ustani
Sve vratiti odakle su došli. To su sve teroristi.
I ja kazem, sve tkz hrvate u Hrvatsku, i tkz Srbe u Srbiju, pa da Bosna i Hercegovina ostane Bosancima i Hercegovcima bilo koje vjere.
I ti aktivisti iz Njemacke, Austrije, Spanije i oni su neki migranti . Sigurno imaju neku migrantsku pozadinu odakle im je Babo ,Dido iz tih dalekih zemalja bliskog istoka dosao. Normalni mladi ljudi cisti Njemci, cisti Spanci nebi tu sigurno protestovali
Kad vidiš jadnog ćuku slomljene noge šepa ili macu u zimu jadna arlauče od gladi. Ako si ljudsko biće zdravoga uma suosjećaćeš se i biće ti žao. Ako si bolesni psihopata nevaspitan i divlji gađaćeš ih kamenjem jer umišljaš da si superiorno biće. Nema čovjeka koji ne pati od nečeg pa i 'najgluplje' sitnice ali biti čovjek je ljudski a biti hitler pa tući, protjerivati, ubijati, i silovati je ne ljudski pa i kad su kućne životinje u pitanju.
Migrante treba podržati. I vi Bosanci ste devedesetih bili migranti, niko vas nije ponižavao. Dali su vam sve za džabe: stanove, kuće, posao, školovanje, socijalnu pomoć itd. Dakle, dali su svam sve što bam Bakir nikada ni približno toliko neće dati.
Jest, al nismo palili i silovali u znak zahvalnosti ko ovi kozoyhebi
Isto tako, bili smo izbjeglice, bjezali od rata, a ne migranti. Ovo je vecinom lijena stoka iz zemalja koje nisu zahvacene ratom, pakistan, indija itd, koja bi da se nakaci na njemacku socijalu.
S protesta će na more
Naravno da meni kao bosancu nepase to da ih hrvatska vraca vamo ali evo popricajte sa np njemackom ili svedskom dijasporom sta ti migranti tamo rade